-
tarzı sevip sevmemekle alakasi yok bunun. çikip oraya aptal sapan sözleri de hiç birşey ifade etmeyen sarkilarla bagrınmak bana sanat ya da müzikmis gibi gelmiyo sadece. punk da severim old school da severim ama onlarin yaptigi punk in tirnagi bile olamaz, çok bi biseyler sanki ay neymiş ses sistemi kötüymüş diye olay çikarabilecek hakki nerde nasi buluyolar? ayrica çikan sorunu sanki pulp yöneticileri istemis özellikle yapmislar, ulan madem kabul ediyosun para almadan çikmayi böyle bir sorun oldugunda da idare etmen gerekir azicik adam olsan. ayrica biraz zeki olsalarmiş erken gelip soundcheck yapip sorunu önceden ögrenselermiş ona göre bir çözüm bulsalarmiş ya da çikmasalarmiş..
-
sittir la müzisyenmiş
bence pulp çalışanlarının yaptığı hata,bu heriflerin hazırladıkları aptal oyunun farkına varmayıp,istediklerini yapmaları ve kendilerini kontrol edememeleri..bunun bi karalama ve diğer barın reklamı olduğunu çocuk bile anlar,benim pulpla zerre işim olmaz,ama komik hakkaten ya,adam bi de sonuna "bi gurup pulp mağduru" mu ne yazmış kocaman haflerle.pulp bara gitmeyin falan,nooluyo,niye bana emir veriyosun.benim eski gurup arkadaşlarım çalıyo orda,kimseyi dövmüyolar.seni köpek ısırsa,köpeklerden uzak durun.boğulma tehlikesi geçirsen,denize girmeyin mi yazıcaksın,yani herkes oraya çıkıp da karşıki bara gidelim,burayı sevmiyoruz falan diye bağırmıyo ki bize niye bi şey yapsınlar..bariz reklam ve karalama çalışması bu,ayıp yani kolay gelsin valla...
-
hehe
çok doğru. KADIKOYDE Punk çalıyorum ve istiklal punklarını sevmiyorum, çok iyi olmuş. Daha önce de böyle olaylar olmuştu. bu şimdi somut bir dayak yeme haberi olduğu için de içimin yağları eridi. Küfür edicekse de dayak yemeyi göze alıcak, sonra da zırlamicaklar. Zaten hepsi bi milyon kez dayak yiyo, bu sefer neden problem ettiler anlamadım, heh salaklar.
KADIKOY
www.neden.gen.tr
-
Pulp gerçekten ses sistemi olarak oldukça sorun yaşayan bir yer sahnesini terk eden birisi olarak birebir bu sorunu daha önce yaşadım canlı müzik için orda çalan gruptan para kazanıyolar ama gruba insan gibi davranmıyolar bunu kabul edip çaan gruplara gerçekten şaşırıyorum.
kesinlikle seviyesiz bir bar "o eleman şu anda açıkta"denmiş sanki pulkp kurumsal bir şirket :) gülüyorum sadece.
Pulp'ın bu hale geleceği bir sene öncesinden belliydi
-
hehe
Açıkçası bunları duyunca üzüldüm. Yazılanlar doğruysa açıkçası o gün orada olan Pulp çalışanları büyük ayıp etmiş.
-
:(
bazı arkadaşlar olayı baska yöne cekyor pulpın haklı oldugunu söluyor ama kesinlikle pulp elemanları hakksiz ve olayı başlatan onlardı konser bittmişti bayan vokal dışarıya çıktı tam arkadaşına bişey sölicekti birden o rastalı eleman tekme tokat kıza daldı önce herkes şaşırdı sonra ayırmaya çalıştılar ama pulpın diyer elmanlarıda geldi ve ayrrımaya çalışan insanlar vurmaya başlatı zavalıı kız yerlerde surukleniodu ve olay orda patladı saten kıza dalan eleman eroinmanın tekimiş daha ne beklenirki bu tiplerden sonra olay koptu zaten
pulp burda hakksızdır olayı başlatan onlardı bittirende onlar oldu helal olsun onlara düşünsenize ordaki kız sizin kız arkadaşınızda olabilirdi
-
hehe
bu olay karıştı punk forumlarındada millet tartışıyor..
bu arada yukardaki arkadaşım kadıköyde punk BAR sadece sayılıdır konsere giden de az
SALAK arkadaşım..
sen zaten artık kolay kolay çalamazsın TAKSİM punk"a küfür eden zaten artık PUNK"çıyım diyemez taksimde PUNK konserlerine gelen sayıyı biliyormusun bilmeden atlama!!!!
akıllı OL!
Bu CUMARTESİ KONSER var bu yeni mekanımız denilen yerde bakacağız orada tabiikiş
BU KAVGADA önemli şahıs
YAPRAK hanım sahne alacak anlatacak konuyu..
O ne yaptı da dayak etıldı
bir kıza el kaldıran zihniyetin sebebi nolursa olsun sonu ok!!!
bu arada PULP parayı PUNK"çı gençlerden ve konserlerden kazanır bunu herkes bilir...
Artık sonu çok karanlık PULP"ın bence parasal kriz bekliyor onları bu gençlerle dalaşmamak lazım parayı onlardan kazanıyorsan SAYGI göstereceksin!!!
-
herkese geçmiş olsun!olay lar hepimizi dayanışmanın ne kadar önemli olduğu hakkında büyük bi ders vermiş..önümüzdeki zamanlarda sarpanita barın yeni mekanız olucağını öğrendik..geçmiş olsun..the androits pulpı uyarıyor...
-
Pulp barı müsteri yokken bombalıycam o yöneticileri de calısanlarıda geberecek biz de kurtulcaz
-
off
ama birşeyi bugün öğrendim bu yeni mekanın adı
POGo bar olmuş konsere gittim..
MEKAn çok ZAYIF!!!