Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BAYAN BİR MÜZİSYENİ DÖVEN ‘ROCK’ BAR: PULP BAR

• Narcoholic • 22 Haziran 2005 13:52 • #474020
    KINIYORUM
  • cc_baran • 22 Haziran 2005 13:53 • #474021
    hiç derdim değil
  • nuri • 22 Haziran 2005 14:13 • #474023
    ya bu baran beni öldürüyor demi ya banane manyak lan bu garajdakiler çok duygusallar bir kız dövülmüşte ay ağlıcam ınga ınga hani kadın erkek eşitliği geçende bizm burda bir oğlanı dövdüler nerde hani o arkadaşımıza sahip çıkanlar bu oğlan arkadaşımıza neden sahip çıkmadı benim bu arkadaşımda metalciydi sırf metalci diye dövdüler zaten yaz günü simsiyah giyindi diye bi de 30 cm uzunluğunda top sakalından
  • marla singerr • 22 Haziran 2005 14:45 • #474033
    üzücü.. ama belki de olması gereken.. insanları rahatsız eden, bi bayanın darp alması mıdır? bi iki kendini kontrol edemeyen, şuursuzun yaptığını mekana mal etmek ne kadar doğrudur? bu olayın anlatışılışı ne kadar tarafszdır? (bkzn.mekan sahipleri kendi müşterilerini bıçaklattı).. bana kalsa pulpla ilgili tecrübe ve bilgilerime dayanarak alkol alınan her yerde olduğu gibi burda da olay çıkması olasıdır. BAYAN diyip dikkatli davranılması gerektiğini savunduğunuz vatandaş çıkıp sahneye azına geleni sayabiliyorsa, bayandan önce bi insan olarak, kibar davranılmayı haketmiyordur,tutup kolundan sahneden indirceksin tabi.. zaten alkolle gerilesi bi ortamı elemanın çıkıp iyice germesi de çok büük bi hata. ki zaten de açığa alınmış. nedir bu kadar büyütülen ki yok bir daha pulp a gitmiyoruz yok bilem nereye gidiyoruz hadi arkadaşlar davranın tepkimizi belli edelim kamuoyu bu vokaliste sahip çıksın falan.. =) gerek yok böyle propagandalara büyütmeyelim..olmuş bitmiştir.. olacaktır da böyle şeyler sevgili BAYAN vokallerimiz bayan olmalarına güvenerek midir nedir çıkıp sahneye küfür ettiği sürece, erkeklerimiz de erkekliklerine güvenerek birilerinin suratını dağıtabildiği sürece.. yazık.
  • kuşburnu • 22 Haziran 2005 14:46 • #474034
    arkadaşım sokakta adam dövülmesini bizler de savunmuyoruz.
    aynı şeyler benim ve arkadaşlarımın da defalarca başına geldi ama bu cehalet yüzünden olan bir sorundur.
    pulp barda yaşanan rezaletle alakası yoktur.
    epi arkadaşım,1-bizlerden hiç kimse gidip de esnafa sataşmadı.esnaf," os sokağın çocukları" oldukları için direk gelip bize daldı ve bir arkadaşımızı bıçakladı.
    2-daha sonra gözü dönen esnaf zaten kimin kim olduğuna bakmadan pul çalışanlarını da arada kaynattı.esnaf ve mafya olaya çok afedersin b.k yemeye karıştı.
    3-pulp'ta çıkan kavga içeride değil dışarıda çıktı.konserin bitiminden 10 sn. önce dışarı çıktım ve oturdum.Bayan müzisyen arkadaşımız yanıma geldi ve "o.. cocukları ya!" dedi,ama dönüp kimsenin suratına söylemedi bunu,kendisi söylendi ve bunu yüksek sesle yaptı.gözümün önünde pulp çalışanı,pulp'ın dışarısında duran kızı saçlarından tutup yere çaldı ve ona 3 kişi saldırdılar.olayın içerde olduğu da yalandır,dışarı taşıyanın bizler olduğumuz da.
    4-tarafsız görünme çaban aslında büyük bir taraflılık içeriyor bilmem farkında mısın?her iki taraftan da dinlediysen olayı,lütfen bizim tarafımızdan kim anlattı bana bunu söyle.ben ordaydım ve her şeyi yaşadım,olayı dayak yemeden görebilen ve insanları ayırmaya çalışan kişilerden biriydim.
    5-ses sisteminin iyi ve sağlıklı olduğunu nasıl iddia edersin anlamıyorum,defalarca sorun cıktı,kız sahnede kendi sesini duyamıyordu ve bu pulp'ın "yenilenen" ses sistemiyse,eskisini düşünemiyorum.sen böyle bir ses sisteminde çalmışsan ve bunun kötü olmadığını iddia ediyorsan senin bu konudan gercekten anlayan biri olduğundan şüphe duyarım.
    6-biz arkadaşımızın hata yapmadığını söylemiyoruz.merak etme tarafımızdan gereğinden fazla tepki aldı.yaptığı şey sözlü saldırıydı.ancak kaba kuvvet dışında HİÇ BİR ŞEY,bir müzisyene kaba kuvvet kullanmayı gerektiremez.onun yaptığı sözlü saldırıya karşılık olarak bu grubu bir daha pulp a almamak gibi bir davranış da gösterebilirlerdi.sonuçta paralarını kazandılar ve kıza vurma hakkını kendilerinde görevbildiler.kusura bakma ama arkadaşımızı 3 adam döverken biz de sessizce otramazdık.
    7-bunun dışında müşterilerin hiç biri sarhoş değildi,ve müşterinin alkol alması doğaldır.ancak pulp çalışanlarının iş saatleri sırasında alkollü olmasının böyle bir rezilliğe etkisi ne kadar büyüktür,onu da siz tahmin edin.
    8-kıza saldıran kişi pulp elemanoıdır,yaprak arkadaşımızın bu kişiye her hangi bir bedensel hareketi görülmemiştir,ve emin olabilirsin ki resmi işlemler dahilinde de yasaya uygunsuz davranmaktan pulp ve çalışanlartı haksız bulunacak ve pulp kapatılacaktır.
  • HayalPerest • 22 Haziran 2005 14:47 • #474035
    breh breh breh. o zaman bırakalım gitsin. yesin herkes birbirini. güçlü olan kazansın. orman kanunları.
  • kuşburnu • 22 Haziran 2005 14:53 • #474037
    o bayan sahneden ton masterla iletişim kurmaya çalıştıkça ton master o bayanı umursamaz ve küfredercesine kafasına göre takılırsa,bayan sesimi duyamıyorum sesi açın dedikçe beyfendi duymamazlıktan gelirse,tepkiyi hak etmiştir bu insan arkadaşım.
    küfür etmesini biz de asla savunmuyoruz,ancak biz orada resmen kandırıldık ve bunu kimsen,n yanına bırakmaya niyetimiz yok.avukatlarla görüşüldü,işlemler başlatılacak ve davayı kazanma ihtimalimizin en az %90 olduğu konusunda avukatlarla hemfikiriz.
  • marla singerr • 22 Haziran 2005 15:02 • #474038
    bayan eğer teknik bi sorun yaşıyorsa parçayı programı kesip sorunu halladip devam etmek daha profesyonelce değil midir. tepki verme yolu küfür etmek midir? savunmuyorum demişsin ok bende işletmeyi daha doğruusu o hareketi yapan elemanı savunmuyorum. ama bu tür hareketlerle vokal haklıyken haksız konumuna düşmemiş midir? daha profesyonelce yaklaşım biraz sabır ve terbiye.. sizin düştüğünüz zor durumun tek sebebi olarak işletmeyi görmeniz ne kadar doğru ki? her yerde yaşanabilir bir olay değil mi(maalesef)?
  • cc_baran • 22 Haziran 2005 15:17 • #474040
    Pulp a kimse gitmesin, mekan da hanzoluktan dolayı kapatılsın, yalaka bar grupları da yalanmasın.
    Bir bayana, kendi barlarında iş yapan insanlara böyle muamele göstermek bar tayfasının cehaleti, hanzoluğu, ayılığıdır. Cebine para girdiği ve şöhret kovaladığı için barı savunmaya çalışan insanların da sokaktaki sığırdan farkı kalmaz.

Duyarlı olalım.
    Öte yandan bana ne benim derdim değil :)
  • Same inthe end • 22 Haziran 2005 16:09 • #474051
    hukuku mukuku herseyi gectim kardesim
    kendisine "orospu cocugu" diyenlere vurmayı abes goren bir anlayısı ben samimi bulmuyorum