Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'ncoke da eşitsizlik saçmalığı!!!

• imsomniac • 27 Haziran 2005 03:05 • #475021
    Kapitalizmi filan savunduğum yok ama çok saçma şeyleri tartışıyosunuz burda.. 150 kişilik özel bir alan, eğer para kaygısıyla yapılsa aradaki fark 30 milyondan fazla olurdu, adı üstünde vip alanı.. sorarım size, engellisiniz ve tekerlekli sandalye ya da koltuk değneğiyle yürüyebiliyosunuz.. offspring fanısınız, orda binlerce insan arasında millet yerinde durmazken ayakta kalmayı nasıl başarcak o kişi? bence çok mantıklı, ve aslında cüzi rakamlarla bütün konserlerde yapılması gereken bi uygulama.. ama ben şu anda o ayakta duramayan insanlara değil yok bu saçmadır bilmemnedir diye bağırıp çağıranlara acıyorum.. ben kız arkadaşımla korn'u izlemeye gidicek olsam, ama kız arkadaşım kalabalıkta duramıyo olsa (var öyle 2 dk çok yoğun kalabalıkta kalınca bayılan insanlar) evde oturup tvden izlemekten başka bi şansımız yokmu konseri??? sağolsunlar bu insanlar için bi şans yaratmışlar, ve bunu vip alanına göre düşük bi fiyatla uyguluyorlar (çoğu vip uçuk rakamlarla olur bildiğiniz üzere..) allah korusun, o sıralar bi kaza filan geçiririmde kolum filan kırılsa bende 30 milyonu verir vip alanında izlerim konseri, binlerce insan arasında konserden bi halt anlayamamak ve üstüne acı çekmektense.. ha zorunlu olanlarmı izlicek sadece o alanda? bence öyle, mecbur kalmadıkça ne ben ne de bir başkası o alanda izlemez konseri, bunun tadı kalabalıkta çıkar.. (keyfi yapamlarında vardır bi sebebi, nitekim ben yıllardır offspringin türkiyeye gelmesini bekliyorum, ve geldiklerindede en önden izlemeyi isterim.. gene de normal bilet alcam o ayrı, ama herkesin tercihi farklı..)
  • partikel88 • 27 Haziran 2005 11:52 • #475031
    bence de gayet haklisin, sadece hani ben özelim param var elitim önden izlemeliyim düsüncesiyle o 30 milyonu verenler var. iste asil o sacmalık bence. konser dedigin eglenmek icin gidilir, coşulur , zıplanır edilir,bagrılır çagrılır..vb..o şekilde ne zevki çıkar, ne anlamı kalır konserin? ayrıca o insanlıgın da zarar görecegi kesin, onların orda sakin sakin durmalarına izin vermez o kalabalık kesinlikle, onun için en az kendileri kadar koruma tutmaları gerek..
  • muzo867 • 27 Haziran 2005 12:04 • #475032
    kardesim sizin hiç mi gozunuz gormuyor dunyayı daha once de yazdım dunya uzerinde bu kadar cok insan varken esitlik saglamak imkansız ahiret e inan veya inanma mantık bunu kılar. dunyadaki komunist rejime sahip ulkeler(gelmiş gecmiş) bile tamamen esitlik saglayamamıştır ki bi avuc insadı ellerindeki. daha once solediğim gibi 100 kişi biraraya gelin 2 ay bereber yasayın o zaman gorursun esitliği. eşitlik eşitlik diye yırtıncağınıza duzeni kabullenip iyilestirmeye calıssa senin gibi insanlar eminim daha faydalı olurdu dunyaya.
  • _UFUK_ • 27 Haziran 2005 12:08 • #475033
    neyın esıtlıgı yaa. esıtlık esıttır para kardesım. adam ne dıyo wer parayı o 150 dallamayla esıt kefeye koyıım senı...
  • ibanetze • 27 Haziran 2005 12:44 • #475039
    sev ya da sevme,durum bu..
  • berry88 • 27 Haziran 2005 13:52 • #475050
    zaten bu ülkede çalışan kazanmıyorki ÇALAN kazanıyor
    benim babam yıllardır alın teriyle para kazanıyor ama şuan ki halimize baktığımda gerçekten hakettiğimiz yerde değiliz
    çalışmayan tabii ki kazanmasın ama çalışanların da kazandığına inanmıyorum...