Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

çok ileri gidildi ama artık

• kamy • 23 Haziran 2005 22:52 • #474311
    ya bilmiyorum farkındamısınız (amatör gruplar alınmasın sözüm onlara değil) böyle sürekli pop dinleyenler hatta bunu ileri götürmüş gökhan özen e aşık olan tiplerdeki insanlar bi bakıyorum orada burada heryerde ben mor ve ötesi dinliyorum (ben sevmesemde) diyorlar. hadi bunu geçtim geçen gün bir olay anlatayım cd almaya gittim aldığım yer istediğin şarkıyı mp3 olarak cd ye de kayıt yapıyor. kızın biri geldi tiki tiplerden. saymaya başladı gökhan özen , gülşen , ..... en son da metallice da varmış galiba dedi ben kafayı yedim bie metellica dinleyeni olarak. size soruyorum ben mi acaba abartıyorum. nereye gidiyor bu müzik anlayışı.....
  • Kısa_Maltepe • 23 Haziran 2005 22:56 • #474312
    bu sorun yıllardır var biliyomusun.bu bahsettiğin insan işte hayatta belli zevkleri olmamış,karakteri oturmamış bir insan.kendine ait beğeni sistemi daha oluşmamış.ne verirsen alıyor yani.böylede gider bence.
  • radyokafa • 23 Haziran 2005 23:00 • #474314
    ya rahat olun arkadaşlar, bizim, insanların müzik anlayışını geliştirmek gibi bir misyonumuz yok. bırakın ne dinlerlerse dinlesinler. sinir olsan da olmasan da onlar o şekilde dinlemeye devam edecek. nasıl mutlu oluyorlarsa öyle davransınlar. bize ne oluyor, keyiflerinin kahyası mıyız?
    boşveeerrr...
    sen de takıl kafana göre, o da takılsın...
  • kamy • 23 Haziran 2005 23:01 • #474316
    evet de sorun en azından müzik örneğin benim ciddi anlamda haytım oldu artık ve sanki bu tür insanlar biraz bazı konularda müzik anlayışımı zedeliyorlar yani bir hakaret olarak kabul ediyorum. örneğin ciddi söylüyorum biri nirvana ya böyle birşey söylerse öldürürüm onu oracıkta.... elimizden gelen birşey olmalı ama ne???
  • Kısa_Maltepe • 23 Haziran 2005 23:01 • #474317
    evt kesinlikle dooru
  • La Rocque • 23 Haziran 2005 23:08 • #474324
    belki kız kendine almıyor yaw dellenme hemen...

saygılar...
  • sK8eI2 • 24 Haziran 2005 00:12 • #474345
    Yaw takıl sen yaw... Milletten sanane.. Onlar salaksa sen bişey yapamazsın.Tamam pop müzik de dinlenir ama bir yere kadar..Yok HEPSİ ymiş YOK GÖKHAN ÖZEN miş boş işle bunlar millet...Siz kendi müziğinize bakın yaw...
  • syder • 24 Haziran 2005 01:35 • #474364
    katılıyorum ama ben metallica ya da böğüren tipleri de dinlerim,ama bazen türk sana ,klasik falanda dinleyebiliyorum.bende kendimi anlamıyorum.ama ben bunu müzikte geniş görüşlülük olarak değerlendiriyorum.yani her türü dinleyebiliyorum,bir türde sabit değilim.ama tabi ağırlıklı olarak ROCK
  • 1113 • 24 Haziran 2005 09:28 • #474374
    her yerde var onlardan..ben nirvana manyağıyım ama hiç smells like dinlemedim diyen tipler var ortalıkta mesela...böğğğ
  • nariel • 24 Haziran 2005 10:35 • #474381
    kaç gündür millete bunu anlatmaya çalışıyorum bir brda çıktı bundan rahatsız olan kızın teki ben britney ve muse dinliyorum diyo.bi taraftan he sepultura hem eminrmi çok severiz diyolar yazıktır büyük hakarettir işte bu yüzden kulağıma ne hoş gelirse onu dinlerim diyenlerden nefret ederim