-
yaws sen bırak ole tıplerı ne kafana takıon.birinden duymustur işte ne olduğunu bile bilmiodur.
mesela bizim sınıfta da vardı ole bi kız.gokan özen manyağıydı.muzik derslerine gelince ıron maiden dınlıodu.ne anlıosa artık.
-
Ben de pop müzik dinliyorum. Ama hard rock da dinliyorum, progressive rock da dinliyorum. Yasak mı? Pop dinleyen başka şey dinleyemez mi? Kendinizi illa farklı göstermek mi zorundasınız? Bırakın isteyen istediği şeyi dinlesin.
-
O kızı getir en iyi işkence teknikleriyle öldürecem gerçekten şok oldum böggggg
-
Valla isteyen istediğini dinlesin diyemiyorum çünkü çok sevdiğim grupları bu mallarla paylaşamam!Kalitenin de bi sınırı var atlamasınlar her yere dinlerim demekle olmuyo BİZ 1 DEĞİLİZ
-
ya yok öyle müzik anlayışıymış yok müzik paylaşımıymış felan..hiç birinin bi halttan anlamadığı açık artık herşey modaya göre oluşuyo bişi bilip istediklerinden değil..görmüyonzmu dışarıyı be yaw 4 sene önce yırtınırken converse bulcaz diye şimdi cümle alem olmuş converse!!
-
hakikaten ya şu TİKİ mahlukların salaklıkları gerdi beni..artık müzik konusamaz olduk onların yanında çünkü mutlaka sever onlar konusulan şeyleri.nedeni kendi iradeleriyle hareket edecek kapasitelerinin yetersiz olmasıdır bana göre...bi de şu converse meselesi benim de canımı çok sıkıyo hanımefendilerin kıyafetlerine uyduracak renklerdeki ayakkabıları heralde bi tek converse firması yapmş olsa gerek...
-
eee katlanmayi bilicez . sirf bu insanlarin yüzünden ben punk-pop dinleyemez oldum , gizli gizli dinliyoruz artik çünkü millete green day, gc falan dinliyorum dersen aaaa ben de nee hoooos muhabbetleri açiliyo ve muhabbeti açan kisi çok mutlu olsa da siz mahsun mahsun etrafa bakiniyosunuz . söylememek ve gizli gizli dinlemek en iyisi. benim tavsiyem aman sakin bi yere dinlediginiz gruplarin sarki sözlerini yazmayin , tisörtlerini giymeyin.
-
ya nesi va bunun?? isteyen istediğini dinler.. özentiliktir veya değildir herkes kendi işine baksın!! ''çok ileri gidildi ama artık'' diye topic mi açılır bu konu hakkında??
kimi insanlar kendini bi müzik türüne veya gruplara, şarkıcılar odaklar.. kimisi kulağına hoş gelen herşeyi dinler..
manyak mısınız siz ya??
-
insanlarda dinledikleri müziğin oluşturduğu bi vizyon var. bu istemeden oluşan bi şey. engelleyemezsin. özellikle bu dönemde daha da artan şu özentilerin her şeye atlaması her insanı rahatsız ediyo. ya gitsinler manga zart zurt dinlesinler ne her şeye atlıyolar. basitlikleri belli ortada zaten de böyle her şeyi bilirim havasında onu dinlerim bunu yaparım diye ortalarda dolaşmasınlar.
-
ya sen onların özentiliklerine uyuz oluyosan sorun sende demektir.. durup dururken bi insana gökhan özen ve metallica dinlediği için uyuz olmak.. var mı böyle bişey ya, çok basit şeyler bunlar!!
eskiden ben de dinlediğim grupları, şarkıcıları sahiplenirdim.. ben bu adamları daha meşur olmamışken dinlemeye başladım, şimdi herkesin ağzına dolandı diye de sinirlenirdim..
sizin bu yaptığınız da bununla alakalı olsa gerek..