Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock istanbul kurban konseri

• punk_girl_punk • 26 Haziran 2005 15:11 • #474897
    ben gitmedim rock istanbula ama süperdi tv yanıltmıyosa
  • b1-66er • 26 Haziran 2005 18:00 • #474928
    oha yani!!!

oha yaff!
    nasil ozenti dersin sen bu adama!?!
    mal misin nesin ya!?!
    o tipte bi suru adam var!
    senin o tipte tanidigin unlu bi sahsiyet soad bascisi shavo odadjian ise ve onu da denizin taklit ettigini dusunuyosan ffalla bi si demiycem!
    harbi mallik yapmisin!
    adam ne sekle girse zaten benzetirsin birine!
    cok kolay!
    adam kendine bi imaj yapsa bu sefer bak suna benzemeye calismis falan dersin yani...
    sorun diyil!!!
    hade ayrica TV YANILTMAMIS SIZLERI!!! ;)
    ( bekci allani seffersen kaldir su turkce guardini yafff...!.... )
  • craSSa • 26 Haziran 2005 18:07 • #474929
    Ben de TV'de izledim performansları gayet tatmin ediciydi. Çok ta güzel çaldılar. Playback yaptıklarını sanmak mümkündü yani o derece. Sinan'a bakmayın siz. Birilerinin beyaz dediğine o siyah der. 2 kere 2 4 desen hayır 5 der. Muhalefet bir adamdır yani yaratılışında var elinde değil :)
  • pesimist • 26 Haziran 2005 18:18 • #474931
    Fikirlerimizi Sunmayı Bilmiyoruz

bu nedir yaa...

bu kadar peltek ve türkçeyi katlederek kullanmaya devam etmesen bence daha iyi..

bekçi bozulmuş turkçeyi engelleme duvarını bence biraz daha arttırmalısın....
    bu ne yaa adamın iki cümlesinden biri bozulmuş... diğeride hakaret...

saygılarımla
    pesimist
  • pesimist • 26 Haziran 2005 18:21 • #474932

neyse konuya dönelim...
    kurban ı eleştirmek bence yersiz....
    metallica nın ön grubu olduğunu sonradan öğrendim ama genede inanılmayacak gibi değil...

bu adamlar menajerler tarafından şişirilmiş bir gurup değil...

ayrıca ŞEREFSİZ diye nitelendirdiğim SOAD a benzetme kurbanı...
    bence SOAD kurbanı taklit ediyor...

durun yaa son ses bir kurban dinleyim... :)

saygılarımla
    pesimist
  • afazik • 27 Haziran 2005 20:04 • #475136

tek kelimeyle mükemmeldi heleki burak bey: SORMA!!die bağırırken bu parçaya girmeleri bizi kudurttu megadeath öncesi tam afyon etkisi yarattılar laf YOOOK!!!!!!
  • Leprosy • 28 Haziran 2005 10:28 • #475211
    Kurban bence bu ünlü olmuş rock grupları[metalleri saymıoyorum] arasında en iyisi.Performansı da çok iyiydi..

Megadeth i silicez sözü tamamen geyikten ibaretti hepsi güldü.Zaten sahende bugün ilk defa adam gibi bir grubun önünde çalıyoruz dediler ki bence hepsi çok heyecanlıydı.Kendilerini böyle büyük bir gruba tanıtmak istiyolardı.Ayrıca konser sonunda Symphony of Destruction ' ın intro sunu çalarak Megadeth'e karşı saygılarını gösterdiler bence.

Kurban'ı çok sevdiğim söylenemez ama objektif bir eleştri yapmak gerekiyorsa doğrular bunlar..
  • gönenç • 28 Haziran 2005 11:08 • #475219
    bu adamları kaç defa izlersem izliyeyim doymam heralde çok iyiydiler gerçekten çok güzeldi
  • jasonic • 28 Haziran 2005 11:46 • #475223
    Maalesef ses düzeni iyi degildi,özellikle basci Kerem'i dikkatle izleyenler adamin nasil kil oldugnu ve basin az/kötü geliyor olmasina nasil sinirlendigini görmüslerdir.
  • anneke • 28 Haziran 2005 12:27 • #475234
    arkadaşlar megadeth i silcez lafı espriydi herhalde çok sarhoştunuz o sırada.ciddiye almışsınız!!yazık!!ayrıca bas gitarist kerem turkiyenin iyi basistleri arasındadır bilirsiniz.son olarak konser sonu son sarkı bittiğinde kerem ve deniz aranıza geliyoruz bekleyin en büyük megadeth dedi evden izlemekle olmuyo arkadaşlar!!