-
ya arkadaslar garaj gercekten bir müzik birimi mi yoksa rock ve metal muzik haricindeki herseyden nefret edenlerin birimi mi? bekçi abi ne bu yaw kayıt olduğum günden beri aynı şeyleri goruyorum yok arabeski ortadan kaldırır mısın yok rap ten nefret eder misin hep bunlar. ayrıcA madem burası bir müzik birimi niye bi darbukacı yok burda ki olsa da iki gun sonra burdaki koyu rocker arkadaslar yuzunden cıkar. uzun lafın kısası sadece kendi müziğinizle ilgilenin arkadaslar eleştirin ama yapılan işe b.k atmayınyaw. lutfen biraz kalite
-
Hayir!!!Zaten rap muzige laf atan elemana karsi cikanlar rock ve metalci degil miydi?
Gerci az once bir tanede erotizm birimi aciliyodu garajda Affedilmeyen sayesinde:)
-
garaj artık birim falan değil... herkes her telden çalıyo... bu durumun iyi mi yoksa kötü mü olduğu tartışılır... nesnel olan bu...
-
bence bazıları dolup dolup garajda taşıyolar üyelerin bi kısmı garaj a kavga etmek için üye oluyo sürekli farklı tarzlar birbirine çemkiriyo ya da herkes benim dinlemediğim şey iğrençtir durumlarına giriyo!!!
-
iftiraaaa :D
-
herkes ayrı telden çalıyorsa hepsinin tellerini koparalım..
-
ulan garaj ne kıymetliymiş be peh gördün ali kırcayı filan çağırında açık oturum yapsın garaj elden gidiyor konulu kim takar garajı yap geyiğini çekil köşene
-
puri senin kafanı koparıcam tellerden önce içimden geldi :)
-
ogz küsmüyüz he ama ben içimden geldiği gibi konuşuyorum
-
ben de puricim ben de..sadece kızgınım..bu arada kaç üyeliğin var senin??