-
bazı rockerlar(ya da kendini öyle zannedenler) muzo867 arkadaşımızın canını çok sıkmış heralde.sen de biraz önyargılı davranmaya başlamışsın rockerlara karşı bence. ayrıca metalcilerin kendi aralarında gruplaşması kadar dogal bi olgu yok bana göre sonuç olarak biz aynı müzigi paylasiyoruz.ben de metal dinlerim ,rapten hiç mi hiç haz etmem ama saygısızlıkta etmem..
-
Evet müzik birimi, çok da güzel bir müzik birimi. Ama üyelerinin hepsinin çok zeki olduğu söylenemez. Onlara da aldırmayınca burası mükemmel bir yer oluyor.
-
sen zekimisin
-
sn sormasaydın bn soracaktım!!tebrik eedrim???????
-
Eh, kendimi beğenmiş gibi gözükmek istemem ama "Lanet olsun metal dinlemeyenlere!", "Metallica'yla Britney Spears'ı beraber dinleyenler ölsün!" diye saçmalayanlardan daha zeki olduğumu biliyorum. Hiç olmazsa bazı şeyleri aşmışım. Eğer zeki olmadığımı düşünseydim öyle birşey yazmazdım zaten.
-
Haklısın.Fakat Popüler olan ne b.ksa ona göre şekilleniyoruz.Neden dersen,diğer müzikleri dinlemek için çaba harcayan insan,bu internet sayesinde müziğin bulunmasının baya kolaylaştığı bir ortamda,bunu zor görüyor.
Ayrıca Müzik Birimi olması bile bu sitede bir sorun.
-
evet daha demin özelden biri bana msg attı metali nasıl dinliyosun sadece gürültü rapten hiphoptan bbahsetti üstüne hakaret etti bana ben tabi üyelik gitmesin diye yumuşak bişiler yazdım rahatsız oldum butonuna bastım bıktım ya sanki bi de sonra bu tür şeyleri metalciler rockçılar yaptı diyolar rapçilerde yapıyo ama sanırım bu tür şeylerr yüzünden garaj garaj olmaktan çıkıyor
-
Ayrıca Müzik Birimi olması bile bu sitede bir sorun.
:D
(ağlanacak halimize gülüyor muyum ben??)
-
burda darbukacı olmamasını bekçi nası açıklasın,adam kolundan tutup getirecek değil ya,hem bi popçunun oturup da iki saat müzik muhabbeti yapabileceğine inanıyo musun sen,ya da fantazi tarzında müzik yapan birinin?..adam oturunca ya geçmişinden bahsedecektir(acıların çocuğu durumu)ya da bi kızda ne gibi özellikler ararsınız gibi bi tarafa kaçacaktır konu,yani adamın müzik yapmaktaki amacı farklı..gerçi rapçi olmaması ilginç ama neyse...
-
öyle deniyor valla