-
abı gıtarı re ye cekıp napıcan sen? ondan sonra o akorları ogrenmek ıcın bı tarafın catlıycak. kalın mıyı 1 ses kalınlastırıp yapılan bı mevzu gıbı gorunsede, cok b.ktan bı ıs. tellerın akortları bozularak neler yapıldıgını merak edenler acın abı hasan cıhat orter ın sıtesını, adam gıtarın ırzına gecıyo. bı astorıas dınleyın ondan. ondan sonre yakın bı sıgara ve deyınkı; ulan bız de gıtarmı calıyoruz... saygılar _ufuk_
-
hasan cihat örter mükemmel canım.. bi de bi tane daha adam vardı böyle kafadan çatlak, tükçeyi ingilizce gibi konuşuyodu hatta bi ara reklamlarda klasik gitar tanıtıyodu alana da yanında ders cdsi veriyodu.. neydi onun adı??
-
bılmem kı. ben yarım saat sora gelıcem muhabbetını ederız
-
o.k
-
ya adamı hatırladım da ne bılım ısım olarak aklımda zerre bı sey yok. hanı dılımın ucunda dıyemıyorum. bak asturıas ı dınlıyorum su an, adam sarkının bıyerınde resmen calarken akort edıyo aletı.
-
ya sitede cdlerini satıyolar toplama ve piyasada olmayan.. 60 küsür milyon, alsam mı diye düşünüyorum şu anda!! değer di mi?? manyak bu adam ya, hakkın yolunu da bulmuş :))
-
Asım Can Gündüz, ya da diğer takma adıyla Awesome John
-
eyvallah, yaa tabı asım can. ya aslında gıtarla ılgılenen herkesın dınlemesı lazım bence
-
eyvallah, yaa tabı asım can. ya aslında gıtarla ılgılenen herkesın dınlemesı lazım bence
-