Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

::.:: ülkemizde rock müziğin son durumu - sürüklendiği uçurum, vs.. ::.::

• bigbooots • 29 Haziran 2005 13:48 • #475492
    ya cidden müziğimizin avrupa-amerika müziğinden eksiği yok fazlası var..
    kaliteli müzik insanları, gruplar var.. zengin bi kültür birikimimiz var..
    tek sorun bu birikimi ısrarla kullanmamak, yabancılarınkini kabullenmeye çalışmak ve de kendimizi yurtdışında her konuda olduğu gibi tanıtamamak..
  • bigbooots • 29 Haziran 2005 13:51 • #475493
    demek istiyosun ki konservatuardan çıkan insan iyi bi müzik eğitimine de sahip olsa çok daha iyi işler yapacağına plak şirketlerinin istediğini yapıyo, yapmazsa işsiz kalıyo diyorun öyle mi?? (böyle diyosan ben de sana katılıyorum)

bu arada konservatuarda okuyan tanıdıkların var heralde??
  • dexter_holland • 29 Haziran 2005 13:58 • #475495
    Var birkaç arkadaşım. Çok da yetenekliler ama çocuğa klasik müzik dışında birşey dinletmiyorlar. Tamam anlıyorum klasik müzik güzel. Ama klasik müzik de 100 tane enstürmanla yapılan müzik rock müzikte 4 enstürmanla yapılan müzikle aynı şekilde coşturuyor insanı. Ben küçükken de piyano öğretmenim bana Pink Floyd filan dinleme derdi. iyi ki dinlememişim o aptal herifi.
  • punk_girl_punk • 29 Haziran 2005 14:00 • #475497
    bende çok korkuyorum önüne gelen rock söylemeye kalkarsa rockın hali ne olur ya da başka bi açıdan bakalım her önüne gelen türkü söylüyor türkülerimiz mahfediliyo bi de şu kendini bilmez insanalr yokmu özcan deniz çıktı açıklama yaptı ben etnik pop yapıyorum diye yarın birgün rockın başında aymı şeylerin gelemsinden korkmamak içten değil
  • _UFUK_ • 29 Haziran 2005 14:01 • #475498
    ohhooo derıne ındın sen. sımdı bı adamın kalıtelı muzık dınlemsı ıcın o adamında kalıtelı olması lazım. yanı egıtım hesabı... hıc gırmeyelım bu egıtım geyıgıne drım ben. ama cozulcek bı mevzu degıl acıkcası, konservatuar olayındada haklısınız ama sadece konservatuar degıl. ben ıc mımarlık okumak ıstıyorum adam yetenege dııl torpıle bakıyo ya da 350 puan al gır dıyo g.tun yıyosa. hadı bakalım buyrun malboro yakın....
  • bigbooots • 29 Haziran 2005 14:08 • #475504
    bak ben türk halk müziğini unutmuşum, utanıyorum kendimden!!
    keşke aynen dediğin gibi olsa, halk müziğimizi unutmayalım unutturmayalım..
  • bigbooots • 29 Haziran 2005 14:14 • #475506
    hocan kimmiş senin?? isim ver bakem bana..
  • bigbooots • 29 Haziran 2005 14:18 • #475507
    derine inmek gerek mümkün olduğu kadar basite kaçmamak gerek.. sorunlar bu yüzden çözüm bulmuyo işte hacı!!
  • _UFUK_ • 29 Haziran 2005 14:24 • #475509
    ya ınelımde bu mevzunun sonu yok ben denemıs bırı olarak soyluyorum. ama ıstersenız baslıyalım
  • bigbooots • 29 Haziran 2005 14:29 • #475511
    siz başlayın benim dersim var okulda.. sonra katılırım ben size..
    bu konu uzun süre belki günler haftalar ama en azından bazı çözüm yolları konuusnda fikirler üretilebilir, bazılarına bu konuda bazı fikirler aşılayabilmek bile kar olsa gerek..