-
Ne yazık ki Destiny's Child, Mariah Carey ve diğerlerinin kötü olup olmadığını söylemek bizlere düşmüyor. Linkin Park'ın chester'ından daha iyi seslerinin olduğu, yeryüzünde daha çok hayranlarının olduğu ve daha başarılı oldukları su götürmez bir gerçek. Adamların Limp Bizkit'i çıkartacak hali yoktu.
-
adamlara bak ya linkine laf atıyolar bence en iyi performans green day ındı
-
Sanırım arkasını önünü fazla araştımadan boş bir iyimserlikle yazmışım yukarıdakileri.Malesef bu gün okuduklarımdan ve izlediklerimden sonra fikirlerimde değişme oldu.Bu konserden bi bk olmaz.Kapitalizme karşı çıkmak,açlıktan zengin beyleri sorumlu tutmak şöyle dursun el avuç açıp dilenmişler resmen.G8'e falan karşı oldukları da yok sadece Africanın borçlarının silinmesine yönelik bir yakarışmış bunlarınki.Güce tapan burjuvanın sahte duyarlılığı...Katılanların bi kısmı da açlıkla çok alakalıymış yani.Sırf reklam...
Müzikal açıdansa söyleyecek sözüm yok.Pink Floyd u bir araya getirmeleri bile yeter...
-
bence ne olursa olsun hepsi bu organizasyona katılmışlar saygı duymak lazım green day iyiydi coldplay de güzeldi:)))
-
komik acınası beyin yoksunu arkadaşım benim...
evren beyinsizliğine gülüyor zannediyorum şu an...
o kadar büyük bir yüceliği hissedememek ve burdan kendi inanışın rezil yansımaları olan tehditlerini bomboşluğuna bağlıyorum.
ve PINK FLOYD'a tekrar shine on diyorum. fazlasına klavye yeterli değil.
-
evren beyinsizliğine gülüyor zannediyorum şu an...
o kadar büyük bir yüceliği hissedememek ve burdan kendi inanışın rezil yansımaları olan tehditlerini bomboşluğuna bağlıyorum.
hı hı evet...
saygılarımla
pesimist
-
pink floyd süperdi, bon jovi'de sdce 2 sarkı söyledi ama olsun coldplay, greenday iiydi..
-
performans acısından coldplay rem ve tartısmasız pink floyd. will smith iyi bir konuşmacı.
amaçlar açısından ise, mafyanın bir adamı vurduktan sonra yattığı hastaneye çiçek yollaması gibi birşeydi benim gözümde.
-
bence en ama en iyisi pink floyd du.cidden gilmour hala genç.hala çok hızlı ve hala gönlümün gitaristi.sonra en iyi bence velvet revolver dı(slash sağolsun :D)...
-
madonna benim aşkım ya nekadar güzel bi kadın hiç yaşını göstermiyo, acayip aşığım ona bu kadar iyi bi müzisyen yoktur şuan bence...