Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ZKHYTUTIS

• Serpent_King • 2 Temmuz 2005 21:10 • #476029
    Jamaikalı black metal grubu kendi imkanlarıyla 2001 yılından beri devam ediyor.Grubun genelde kullandığı tema bildik black metal öğelerini barındırıyor.Her dinleyişinizde farklı zevk alabileceğiniz grubun resmi sitesinden ( ki şu anda aktif diğil çeşitli güncellemeler nedeniyle ) bulduğum bu resim için elemanlar : "Amerikan askeri konseptine olan başkaldırış" şeklinde cevap veriyorlar.

Grup ilk kurulduğunda 3 kişi başlamış fakat daha sonra 2 kişi ile devam etmek istemişler.Grupta davulcu yok sadece vokal ve bir gitarist var.AYrıca grubun Vokali aynı zamanda jamaika boks liginde birçok başarıya imza atmış olan bir sporcu.Tıpkı Dani Filth gibi çiftçilikten müziğe geçmiş adam. www.metal-archives.com da gelecek vaad eden gruplar arasından gösteriliyor ayrıca...

Zag - Guitars
    T - Vocals ex(dneirflrig)

http://www.geocities.com/skituto/ZKHYTUTIS.swf den grubun "slaytanic blood" adlı şarkısını dinleyebilirsiniz.Şarkı flash olarak convert edildiği için biraz bekleyin çok sürmüyo.

Grubun resmi için http://ccc.1asphost.com/ZKHYTUTIS/main.jpg

(metaltr.com dan alınmıştır info)
  • -Hatebreeder- • 2 Temmuz 2005 21:16 • #476033
    Ben dinledim bu adamlari daha once bence herhangi bir black grubundan iyi degil. Vokal bayagi iyi ama bence.
  • GaRaJ Arabası • 3 Temmuz 2005 05:24 • #476052
    Ya Süha bu adamları sen de mi biliyorsun... Ya abi bu adamların tarzı bir başka gerçekten... Duyduğuma göre gitaristleri hem gitar çalıp hem de twin atıyormuş (davul kullanmıyorlar ya). Çok değişik tarzları var gerçekten.

Ha bu arada eklediğin resim grubun album kapağının iç resmi,
  • Serpent_King • 3 Temmuz 2005 12:11 • #476062
    yok ya first tristant dust ın kapak resmi o iyi biliyorum.
  • GaRaJ Arabası • 3 Temmuz 2005 12:47 • #476064
    Doğrudur o zaman ben yanlış hatırlıyor olabilirim...
    Ya Rockethathar albumleri var mı sende bu arada? Ben de o albumleri yok bi tek ya...
  • Serpent_King • 3 Temmuz 2005 12:52 • #476066
    o albüm piyasadan kaldırıldı diye biliyorum ama köstebek müzikte var.
  • GaRaJ Arabası • 3 Temmuz 2005 13:13 • #476070
    Kaldırılması normaldir abi Amerikan askerleri için o kadar ağır sözler kullandılar, Pentagon araya girdi felan bu herifler kim diye ortalık bayağı karışmıştı. Hatta bi ara Pentagon bunları yakalatıp CIA aracılığı ile ondan sonra Irak da peşmerge kılığına sokup vurmayı planlıyormuş o kadar yani... Bir parçasındaki sözler de şöyleydi

Fuck you system, fuck you Pentagon
    American soldier fuck you
    to do mother soldier fucker
    draw into arse rockethatar

nakaratı buydu sanırım yanlış yazmadım,
  • Nightwish • 3 Temmuz 2005 13:13 • #476071
    Evet abi biliyorum ben bu grubu,,, geçen yıl dayımın eski arşivlerini karıştırırken 1993 çıkışlı Satanic Jungle adlı albümlerini buldum,,, kapağa falan çok ısınamadım ilk başta ama dinleyince dumura uğradım,,, arkadaşlar diğer albümlerini bulabileceğim bi yer varsa lütfen söleyin...
  • Serpent_King • 3 Temmuz 2005 13:14 • #476072
    abi rockethathar olcak son laf gerisi %100 dogru..
  • Serpent_King • 3 Temmuz 2005 13:16 • #476073
    tünelde gaz maskesi satan bi dükkan var onun ordan sağa doğru git yanda seiko müzik market diye bi yer var orda bulursun ama kaçak satıyo albümleri adam.