Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ZKHYTUTIS

• Nightwish • 3 Temmuz 2005 13:19 • #476074
    Olsun abi yaa kaçak macak,,, ZKHYTUTIS için koşarak giderim...
  • GaRaJ Arabası • 3 Temmuz 2005 13:21 • #476075
    Ben de var Rockethathar albumu hariç istersen vereyim sana konser görüntüleri de var...
  • Nightwish • 3 Temmuz 2005 13:30 • #476076
    Abi Gerçekten yaparmısın bu iyiliği,,, bu gün müsaitsen hemen almaya gelebilirim,,, ya nasıl mutlu oldum yaaaa anlatamam,,, çok teşekkür ederim...
  • GaRaJ Arabası • 3 Temmuz 2005 13:41 • #476079
    Ya lafımı olur dostum ya ayıpsın, ben Orta Kahve ye bırakırım alırsın yarın oradan... Bu arada bu adamların bir kayıtları var ekleyebilirsem ekleyecem linki...
  • Kanpp • 3 Temmuz 2005 13:41 • #476080
    zkhyutis black metali doğru dürüz yapan grupların başında gelir...Sahne performansları ise tekkelime ile müthiş heleki moonspell-dream of drama coverını dinlemenizi tavsiye ederim...Vokalin müthiş bir sesi var brutal olsun scream olsun clean olsun gerçekten çok müthiş inanın kelimelere dökülemez...geçenlerde nijerya da verdikleri konserde yaklasık 2000 kişi vardı ve bu çok mükemmel bir rakam nijerya gibi bir yerde...Sahnede yaptıkları şovlar müthiş immortalı aratmıyorlar...En son konserlerinde domuzun kafasını kesmişlerdi..Gitaristleri mahallesindeki klisede müezzinlik yapmakta dinlerinede çok bağlı bir grup... sizlere bu grubu tavsiye ederim gerçekten çok beğendiğim bir gruptur en büyük fanları olmaya adayım..
  • Ktulu • 3 Temmuz 2005 13:53 • #476082
    Rockethathar albümü bende var. Introdakzion ve Outrodakzion parçaları (1. ve 12.) albümün en güzel yerleri bence. Benim normalde mp3 çeken, albüm almayan birisi olduğumu bilir beni tanıyanlar :) Ama bu adamların albümünü 1 parça dinledikten sonra koşa koşa almaya gittim. Her müzik markette var zaten.

2006'da çıkarıcakları Saddamazhoistic albümlerini de Irak'ta doldurucaklarmış duyduğuma göre.

Heyecanla bekliyorum doğrusu...
  • Serpent_King • 3 Temmuz 2005 13:55 • #476083
    Ya ben topiği açarken bu kadar bilindiğini hiç tahmin etmedim vay be ne ZKHYTUTIS miş ...
  • -Hatebreeder- • 3 Temmuz 2005 16:26 • #476103
    vay be
    ben bi tane sarkilarini dinlemistim iste
    adi
    dreadful galactic soap dust mu ne ole abuk biseydi
    hangi albumdur acaba
  • chuck schuldin • 3 Temmuz 2005 16:29 • #476105
    ya bence mükemmel bi grup.özellikle bateristleri (yok deseler de albümde çaldı kendisi,adı Demonic Sychte) acaip bi adam,ritim kaçırmadan feci ritimler atıyo.gitarist ritim üstüne sweep atacak kadar yetenekli biri,tekniği de oldukça temiz notalar tek tek duyuluyo.vokal desen zaten black metal'in ilk 5'e girer.çok kaliteli adamlar ya.neden black metal yapıyolar bilmiyorum,isteseler psychedelic rock bile yaparlarmış.
    ha bu arada bi söylenti var Chuck Schuldiner Death'i kurmadan evvel bu grupta çalmış diye,doğru mu?
  • Serpent_King • 3 Temmuz 2005 21:08 • #476135
    Doğru abi chuck un ikinci grubu.hate of misantragedy albümünde yardım etmiş :)