-
Müzikte gelinen son nokta.Böyle bi komedi olamaz ya :) elinde gitar falan adamın.izleyen varmı?
-
Ben izledim .
Bu şarkı (!) nın bu forumun kriterlerinden (müzik forumu ya o açıdan) son derece uzak olduğunu düşüğünüyorum. İĞRENÇ!
-
kaç oradan uzaklaş uzaklaş!! sağlığınızlı oynamayın, dinlemeyin bunları..
bu gurbetçiler de seviyeyi iyice düşürmeye başladılar!!
-
abi bunlar en cok kücücük bebelerin beynini yıkıyolar valla!Ben simdiden bir kac cocuk duydum sokakta bu sarkıyı söyleyen!Türkiye'nin geleceği cocuklar ama böyle sacmalıklarla yetisiyorlar buna dur demek gerekir.Sadece kendini kurtarmak yetmiyo,o cocuklar ne olacak?:)
-
demek ki bu adamlar çocukların seviyesine inebiliyo müzikleriyle.. mükemmel bişey ya!!
hatta müzik derslerinde müfredata alınsın bu şarkı..
pozisyona dikkat!!
-
Ya, işiniz gücünüz yok mu da Kral Tv'yi izliyorsunuz?
-
sanane..
-
ya öyle deme
zaten oturupta özellikle izlediğimiz yok zaplarken falan takılıyo insan ama bunlar gerçekten izlediğim en komik grup(gurbetçi olarak)
yabadaba du yabadaba du accayip bişi!!!!!!
-
biz sanki sevdiğimizden dinliyoruz.. dexter_holland çok gereksiz bi kişiliksin!!
-
Teşekkür ederim insan. Ben burda bir mantıksızlığı dile getiriyorum. hem oturup Kral'ı izliyorlar sonra da iğrenç diye yazı yazıyorlar. Yani o kültürden bu kadar nefret ediyorsanız izlemeyin. Ve sen bigboots eğer gereksiz olduğumu düşünüyorsan bana cevap yazmazsın.