Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

dream theater konserini serdenlerden yorumlar beklıyorumm

• the_doors • 4 Temmuz 2005 20:36 • #476250
    efet belkıde caldıkları enstrumanların ılahları sayılabılcek kısılerden olusan bu super otesi grbu dınneyenler ben dınnedım ve hala etkısıdnen kurtulamadımm nese yorumlarınısı beklıyorum
  • C-None • 4 Temmuz 2005 20:38 • #476252
    büyüleyiciydi. palylist beklediğimin tam tersiydi ama görmek bile yetti bana. konser başladığı anda feci ezilme tehlikesi atlattım. pull me under çalsalar hayatımın konseri olabilirdi.
  • the_doors • 4 Temmuz 2005 20:57 • #476254
    ya konser basladıgında ben kendılgıımden zıplamaya basladımyaa super otesıydı ama playlıst cok hızlı sarklardan secılmıstıı benje bıras bızı aglatsalardı fena olmasdııı
  • craSSa • 4 Temmuz 2005 21:11 • #476256
    Vay Sinanım iyiymiş konser öyle mi hacı ;) Çekilir mi o şarkılar ya tek bir tanesi bile bir konser eder. Adamlar kendileri bile sıkılıyodur heralde çalarken :D

-Lan olm Petrucci bitmicekmi bu şarkı yoruldum lan on dakka oldu. Virtüözüz falan ama can dayanmıyo insanız biyerde ;)
  • The_Luger • 4 Temmuz 2005 21:14 • #476257
    As i am le girdikleri zaman kafayı yedim , petrucci 2 metre ötemdeydi. Mükemmeldi , harikaydı , şahaneydi.
    Fakat siz degrees.. albümünden nie o kadar parça çaldılar anlamış diğilim.
    Ama yinede mükemmeldi , özellikle petrucci
    Adam herşeyiyle karizma, duruşu , bakışı , giyinişi..
    birazda göbeği vardı :))
  • the_doors • 4 Temmuz 2005 21:33 • #476260
    abi sen portnoy ve myung u unuttun ya onlar dahada karısmaydı yaa hele klavye solo nasıldı onu soleyın bakammm
  • The_Luger • 4 Temmuz 2005 21:57 • #476263
    Abi portnoy biraz istemeden çalıyomuş gibi geldi bana, zaten konserden önce arabayla bi yere gitti. heralde havuza ya da banyoya gitmiş olucakki arabadan üstü çıplak bi şekilde havluyla indi. bu dediğim olay konserden 10 dakika önce oldu.
    Myung zaten karizma , bazı yerlerde petrucci yle yanyana geliyolardı yaa, abi süperdi orası yaaaaa
  • antifate • 4 Temmuz 2005 22:19 • #476267
    abi petrucci ve portnoy iyice tikiye bağlamışlar ama unutulmazdı. orda olmaları bile yeterdi.playlist çok daha güzel olabilirdi.home çalmadılar ağlicaktım.ama metropolise girişleri süperdi.bu arada önümdeki tipleri dövmemek için kendimi zor tuttum(5-6 kişiydiler yemedi:)laylaylaylaylaylaylaylaylay john petrucci tezahüratını yapanlar onlardı işte,ayar oldum.ve konser başladığında ölüyodum nefessizlikten.herşeye rağmen çok iyiydi,verdiğim paraya deydi...
  • Death_knighT • 4 Temmuz 2005 22:24 • #476270
    mükemmeldi kesinlikle...

jordan çok iyiydi,türk marşı bi jestti..

portnoy tahmin ettiğimden daha sempatik ti,labrie de öyle..

rüya gibi geldi geçti
  • the_doors • 4 Temmuz 2005 22:29 • #476273
    portnoy ıstemeyerek boyle calıosa ısteyerek nası calr onu dusunemıyorum yanii nese ama ben klavye soloda bıttım yaone bıcım bı calsı parmakalrı goremedımyaaa