Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

dream theater konserini serdenlerden yorumlar beklıyorumm

• Barnie_ • 4 Temmuz 2005 22:46 • #476274
    allah kahretsin yaaa ben o konsere gidemedim ama gitmis kadar oldum sayenizde ben izmirdeyim nie istanbulda değilim yaa:'(
  • the_doors • 4 Temmuz 2005 23:17 • #476286
    ya avala ne dıım cok sey kacırdınn
  • paradigm_shift • 15 Temmuz 2005 22:28 • #478328
    8 kasım 2002 Turbluance in Istanbul konserindeki setlistleriyle hiçbir parçalarının çakışmaması dikkat çekiciydi.takip ediyolar gibi bir izlenim bıraktılar.
    15 dakikalık arada bir bayan şarkıcını sölediği akustik dt parçaları çok hoş uydu ortama.
    Spirit carries on daki en az 3000 kişilik koro grup elemanlarını ağlatmalıydı bence.
    --Labrie belki de son 5 yılın en iyi performansını çıkarmıştır.Metropolisi de hep biz ağızdan söylememize şaştığını ele veren mimikleri gözümden kaçmadı..
    --Meydan jordan rudess a kalıyormuş gibi,o "cool" adamı şovmen yapmışlar,önünde kurzweil klavyesi 360 drece dönen ayağının üstünde,arkasında lap steel guitar(evet arkasındaki aletin adı bu..pink floyd'dan david gilmour'un kanun çalar gibi kullandığı slide gitar),eğilip bükülüp çalmalar..
    --Portnoy tükürüp durdu..bi de konser sonunda bi izleyici burnunu karıştırıp sümüğünü atıyomuş gibi yaptı.sanatsal hayvanlığından hiç bahsetmicem.
    --Petrucci'ye öldükten sora yatır yapıp mum dikecem.
    --Myung ölmeden kabre girmiş,bir undead gibi çaldı yine.Acaba sağır ve dilsiz mi diye şüpheye düşerim bazen..
    Ve seyirci en az DT kadar alkışı hak etti.Avrupadaki turnesindeki en iyi konser olduğuna bahse girerim.Bi sonraki konser sözünü de verdiler..beklemeye başladım bile..
  • paradigm_shift • 15 Temmuz 2005 22:31 • #478329
    bu arada garajdan sadece 13 kişi mi gitti konsere?ayıptır..netekim 100 küsur dt kolonisi üyesi görülmekte..
  • gokcen • 17 Temmuz 2005 21:56 • #478590
    dinlemeyenlerden diye sorsaydın derin bi ah çekerek başlardım...