Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kurbana ne oluyor(bakın deniz ne diyo)

• calista • 6 Temmuz 2005 11:06 • #476505
    -----Orjinal Mesaj-----
    Kimden: sevil durmaz
    Gцnder: Sal, 05 Temmuz 2005 11:10:47
    Kime: [email protected]
    Konu: DUYDUРUMA GЦRE

DENİZ BİŞEY DUYDUK AYRILIYOMUЮSUNUZ.....
    DUYDUĞUM GİBİ HERKESE YETİŞDİRDİM HERKES BANA Bİ TARAFLARIYLA GÜLDÜ AMA BAŞKA ARKADAŞLARIMLA
    KONUŞUNCA BİRDE SİZLE BAŞKA YÜZYÜZE GÖRÜŞME YAPTIK DEYİNCE BENDE CİDDİ OLDUĞUNUZU ANLADIM........BEN SİZİ AYRI GÖRMEK İSTEMİYORUM .DENİZ SENDE ORATADA KALMIŞSIN GALİBA YENİ GRUP KURARSIN AMA BEN SENİ DİNLİCEĞİMİ SANMIYORUM SANMIYORUM NE KADAR GÜZEL VE MUHTEŞEM BİR SESE SAHİP BİLE OLSAN.....DİYORUMKİ KURBAN BENİM İÇİN VAZGEÇİLMEZDİ SAHNE PERFORMANSIIIIIIII İÇTENLİĞİNİZ DOSTLUĞUNUZ SEYİRCİLERLE OLAN YAKINLIĞINIZ
    HEPSİNİN YALAN OLDUĞUNU İSE BİZE BÖYE KANITLIYOSUNUZ
    SİZE HAYATINIZDA BAŞARILAR

DENİZ:ne gьzel işte problemin kalmamış bak.git manga dinle haluk levent ,kıraç falan dinle diğerleri gibi sende.

SEVGİLİ KURBAN SEVERLER İŞTE MAİLİME ALDIĞIM CEWAP
  • Narcoholic • 6 Temmuz 2005 11:50 • #476507
    katıldım, koptum, öldüm......
  • calista • 6 Temmuz 2005 12:59 • #476523
    ya arkadaşlar sizden biraz duyarlılık istiyorum ne olur kurbanın dağılmasını önlemek için elimizden geleni yapalım ne olr kurbandan maillerinizi eksik etmeyin
    [email protected] gürpınar
    [email protected] yılmaz
    [email protected] tüzün
    [email protected]özgür kankaynar
  • cc_baran • 6 Temmuz 2005 13:07 • #476525
    ya bırak dağılsınlar uyuz etmesene adamları.
    sizin narin hatrınızın çözemeyeceği bi problem var demek ki, bırak gitsin işte.

hem belki ticari bi oyun da olabilir. yabancı topluluklar çok yapar. dağıldık deyip bi sene sonra sağlam bi albümle geri dönerler ve hiç satmadıkları kadar satarlar.

kurbanın dağılmasını önlemek için mail atacağına istanbul'daki vapurların kaldırılmasını önlemek, petrol dolu gemilerin boğazdan geçişini önlemek, telekom'un özelleştirilmesini önlemek için mail at.

Bu şekilde daha duyarlı davranmış olursun.
  • sdqantaris • 6 Temmuz 2005 13:15 • #476526
    kurbanın dağılmasını önlemek için mail atacağına istanbul'daki vapurların kaldırılmasını önlemek, petrol dolu gemilerin boğazdan geçişini önlemek, telekom'un özelleştirilmesini önlemek için mail at.

Bu şekilde daha duyarlı davranmış olursun.

Katılıyorum.

Ayrıca biri rica etti diye niye toplansın ki adamlar, "aa bak çok yanlış hareket yapmışız" mı diyecekler, çocuk da değil bu insanlar. Sorunları var ki ayrılmışlardır. Hayırlısı.
  • calista • 6 Temmuz 2005 13:21 • #476527
    ya arkadaşlar tabi bende bunları yapıyorum bende bushu sevmiyoRUm bende çevre için bişeyler yapıyoRUm sanmayınki tek yaptığım şey musikle uğraşmak değim
    ama kurbanın dağılmasının sebebi artık rockın ucuz ellere düşmesi önüne gelen insaının rock yapmaya çalışması ve bu piyasanın bozulmasındandır benim demek istediğim türkiyemizde nekadar az adam gibi rock yapan insanların olması ve bu grupların da dağılmak istememdir ne olur yani sizde kurbanı sevdiğinizi duyursanız onlara(YANİ GERÇEKTEN SEVİYOSANIZ!)
  • sdqantaris • 6 Temmuz 2005 13:32 • #476529
    Üzüntünü anlıyorum ama bizim çabalamamız sonucu bir şey olacağını düşünmenin de anlamsız olduğunu sen anla. Kim bilir belki daha ilginç şeyler yapacaktır Deniz veya diğerleri başka yerlerde. Sakin sakin...
  • calista • 6 Temmuz 2005 13:44 • #476530
    ya üzüntülüyüm gerçekten musiğiyle smamimiyetiylee herşeyiyle iyi bi gruptu ama dağılırlarsa kötü olıcak çünkü burak athena gibi kasıntı bi grupta çalacakmışşşşş.....kerem demir demirkanın arkasında özgür birilerinin arkasın da denizde grup kurcakmışşşşşşş........ama bi umut varmış birleşmeleri durumu bende bu haberi bekliyorum
  • cc_baran • 6 Temmuz 2005 13:47 • #476531
    Kurban'ın bu alternatif rock piyasasıyla derdi vardı zaten. "Müzik" dinleyen herkes de iyi bilir ki barlardan fırlayan klon gruplar iyi kitle edindiler ve bu gerçek müzisyenleri rahatsız ediyo.

Pilli Bebek, Dejavu, Duman, Zardan Adam... bıktık artık bunlardan, aynı şeyi yapan bu insanları bu duruma getiren kişiler GaRaJ'da da fazlasıyla mevcut.

Yani Kurban'ın dağılmasının sebebi yanındaki arkadaşın, bu kadar.
    Mail atman da hiçbir şeyi değiştirmez, emin ol.
  • deathmoon • 6 Temmuz 2005 13:50 • #476532
    yaw arkadaşlar bırakın artık onlar sevenlerini düşünmüosa biz bişey yapamayız bu saatetn sora..ya sonuçta onlar vermiş kararlarını tamam iyi bi gruptu ama kendimizi üzmeyle bişey çözülmeyecek.