Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kurbana ne oluyor(bakın deniz ne diyo)

• calista • 6 Temmuz 2005 14:04 • #476534
    ya arkadaşlar zaen şu saatten sonraaaa bişey yapmıcam
    artık kendileri birleşirlerse birleşsinle zaten birleşme durumları söz konusuymuş
    zaten benim bu konuyu açmamın sebebi denizi kınmaktııı
  • Metal milita • 6 Temmuz 2005 15:34 • #476565
    yaptıkları müzik gerçekten altenatif piyasanın ve müzik dinlemeye yeni başlayan insanlar için eşşiz bir fırsat sonuçta türkiye de iyi müzik ypanlar her ne oluyosa dinlenmiyor mesela OBJEKTİF gibi gayet kaliteli müzik yapan bi grup var ve nedense kimse bulunla ilgili tek kelime yazı bile yazmıyo
    gerçi adamların az da olsa gayet SEVİYELİ ve AKLI BAŞI YERİNDE bir hayran kitlesi var sanırım bu onlara yetiyo
    yerim kurbanı.......
  • Ofidian • 6 Temmuz 2005 15:55 • #476572
    ya ne bılım daha dun tvlere cıkıp bız cok ıyıyız dedıler fılan bırbırlerını ovdular bugun ayrılacaklarını duydum bos fer abı benje oyunda olabılır olmassada kendı bılıcekleri iş sorun etme
  • Ofidian • 6 Temmuz 2005 15:55 • #476573
    ...
  • thewallll • 6 Temmuz 2005 20:22 • #476633
    harbi dağılıyor mu kurban??!?!?
  • calista • 7 Temmuz 2005 09:51 • #476831
    ya niye ben burda kendimi yırtıyım ki bu sayfyı açıyımki valla güven ayrılmazlar hala birleşebilirler diyo ama kurban bu rock piyasasının sahteliği yüzünden dağılıp başkalarının arkasında çalcaklarmış denizde yeni grup kurcakmış eğer dağılırlarsa.........ama ayrılmıcaklar galiba araya biçok insan girmiş ama bu onların bilceği iş
  • shadowinthesun • 7 Temmuz 2005 13:40 • #476862
    gruplar biraraya gelirler ve ayrılırlar,ki mantıklı olanı da budur,sonuçta göbekten bağlı değiller birbirlerine..hadi kurban dağıldı diyelim,o zaman grup elemanları özelliklerini kaybetcek mi,onların tek başlarına bi özellikleri yok mu?daha sonra yaptıkları müzik hoşuna giderse dinlersin,yok "kurban" gibi ortak bi paydada buluşmuyolar artık sallamam diyosan da vazgeçersin..kimse birileri istedi diye müzik yapmıyo,herkes kendisi için bişeyler yapıyo..grupların bi sonraki hamlelerine karışmakda bencillik gibi geliyo bana..
  • pollycan • 7 Temmuz 2005 14:15 • #476865
    ya bence kurban alay ettiği haluk levente benzemiş klibteki kızı salak salak etrafa koşuturmalarıyla.görünce dedim aynı haluk leventin eski klbi gibi(aşkım mahpus filan).zaten kastıkları kadar sert değiller.ama dağılmalarına gelince oyun olma ihtimali çok yüksek diye düşünüyorum.herifler sansasyonel olmayı seviyorlar işte.bi bakarsın mangaya dalaşırlar bi bakrsın başka bi kavgaya karışırlar.belki albümleri bekledikleri kadar satmadı ya da bu onları tatmin etmedi ve dağılacaklarını duyurup daha iyi bi reklam yapmış oldular.bakın burda bile kurbanı konuşuyoruz.reklamın iyisi kötüsü olmaz.adamların para için her türlü entrikayı rahatlıkla çevirebileceklerini düşünüyorum.ama harbiden dağılsalarda değişen bişi olmaz.gene hem müzik yapıp hem para kazanmayı becerirler.hem hayranları tatmin olur hem kendileri...
  • E_S • 7 Temmuz 2005 15:42 • #476871
    iyi para kazanıyolardır sanırım =) ne diye bu kadar kitlesi varken böyle bişey yapsınlar ki ama reklam da diyemiyorum adamların ahını almayalım dimi ama?_
  • Metal milita • 7 Temmuz 2005 15:47 • #476872
    hadi onların albümlerini alıp onlara yardım edelim
    -sen de al
    -gel sen de al
    -bi kurban albümü de sen al
    -hanfendi kurban albümü alır mısınız
    -demedi bi milyon gelll

naparım ben kurbansız:)))))))))))