-
yok yok para kurtarcak bizi,korsana devam,ilerde birgün eskaza kendi albümümüz,kitabımız vs çıkarsa biz onun da korsanını buluruz bu anlayışla.bu anlayış dediğim
"orjinal cd alana korsan cd hediye" ve
"korsan kullanmak ayrıcalıktır" haa bi de "orjinalini alacağım kadar kırk tane korsan alırım" muhabbetleri..kesinlikle karşıyım,emeğe saygı..ASLINDA KORSANIN DA KORSANINI YAPCAN GÖRCEKLER OZAMAN EMEĞE SAYGIYI..
-
Slogansız olmaz:
Hayır dersen gorsana
Gorsancılar gorsana
-
iyi uzel soyluyorsunuzda,sevdigimiz yerli yabancı sanatçıların eserleri dunyanın bir yerlerinde cok makul fiyatlara satılıyorsa,burada ise beni zorlayacak fiyatlara satılıyorsa bu işte bi yanlışlık var demektir... bu yuzden korsan satış yapanlar ve musterileri haklıdır demiyorum.
mutlaka piyasa koşullarının alıcının lehine degişmesi ve fiyatların aşagı çekilmesi ile bu sorun buyuk olçüde çözulebilir,maliyeti azaltacak sekilde uretim yapsınlar mesela,bunu deneyenler olmadı degil hani.korsan alan herkesi içine alan aşalayıcı youmlar yapmakta terbiyesizliktir ayrıca,adamın parası yetmiyorsa alamaz bu kadar basittir.Tutupda bi cd ye 25 milyon vermek onu sıkıntıya sokacaktır belki, alternatifleri varsa yapacak bişeyi yoktur,1 degil 2 degil ki gidipte orjinallerini alsın.. karışık bi mesele
-
27 milyona cd olursa biz de saf değiliz ya...
-
bence herkesin içinden bu adamın orjinal albününü alsam dediği olmuştur bu şundan kaynaklanır sevgi saygı çünkü eğer almassam ihanet etmiş oluruz dediğimiz anlar olur o değerli sanatçıya sırf saygı sevgi için yani ...mesela ben sadece tarkanın albümlerini alırım :)))
-
Valla ben orda mali durumu müsait olamyanlara bişey demiyorum dedim.Ama 1 orj. alacağıma 6 7 korsan alırım diyenlere bişey diyorum.Bence sen benim yazdıklarımı daha iyi oku.AMa çoğu kişi yerli filmleri, kitapları da korsan alıyor.Sonra da milliyetçilik ayaklarına yatıyor.Türkler yapsın alayım vs. Geçin bunları.
-
Sen kendi yazdıklarını iyi oku arkadaş.
Bir de demezler mi " ben yerlilerin orjinalini alıyorum"Yerli filmlerin de orjinalini alıyorsun dimi? Hey allam ya sinir oluyorum böylelerine.
Değiyor mu bana bakalım şimdi değmiyor mu?
Yerli olan kitap, Cd ve yabancı kitapları orijinal alırım diyen tek insan benim yukarıda.
Geçicem ben şimdi onları ama sakin geçemiycem pek...
-
yabancıları korsan alırım
ama türk gruplara destek için HEP orjinal alırım
ŞEBONUN albüm resimlerini ve orjinal cd deki tadı alamam 120kb MP3te ben!!!
dumandada aynı KAANın sesi sanki 5+1 imde OFF çekmeli ya da ben Kaanı orjinalinde dinlemeyi seviyorum!!
-
elbette ben de orjinal albüm aldım teomanın tüm albümleri orjinaldir bende mesela mor ve ötesinin bırak zaman aksın albümü yoktu hiçbir yerde gittim internetten orjinalini aldım .. ama şu da bir gerçek ki orjinal ürünler bu kadar pahalı oldukça kimse almazzzz... örnmeğin bi albüm 2-3 milyon olsa ben neden internete girip bir sürü linke tıklıym ki ?? niye bi milyon tane ölü linkle ugraşıyım... burada yapımcıların da itinalı davranması lazım..
mesela kitap... zamanında korsan fazlasıyla yaygınken birçok kişi kitap okuyordu .. çünkü kitap satanlar en işlek yerlerde karşılarına çıkıyorlardı ve ucuza satıyorlardı .. tabi korsan iyidir demiyorum yanlış anlamöayın.. ama orjinal ürünler daha ıuygun fiyatlarala insanların daha rahat ulaşabileceği bir şekilde satılırsa kimse korsana rağbet etmez...