Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dumanın yeni albümü

• -TeUFeL- • 19 Temmuz 2005 01:16 • #478725
    SENİ KENDİME SAKLADIM çok iyi olmuş ama eski atraksiyon parçalardan eser yok.ama albüm sırf duman olduğu için bile alınır adamlar farklı bir ekol türkiyede.bayıla bayıla dinlemedim dumanı hiç ama ablümlerini aldım adam tarz olmuş ya.eski albümle kıyaslamayın ya da eski albümden daha iyisini bekleyenler almadan önce mutlaka forumu okusun.(benim arkadaşım çok bekledi bu albümü alalı 2 gün oldu beklediği gibi bir albüm olamdığından dolayı 2'den beri şokta ehuehe)
  • Under My Skin • 19 Temmuz 2005 16:56 • #478772
    fiyasko eheuheuehuehe :)))))))))))))
  • gzm_ • 20 Temmuz 2005 01:31 • #478825
    bnce güzel olmuşta köprüaltıyla seni kendime sakladımın nesi benziyo yaaa!
  • Under My Skin • 20 Temmuz 2005 03:42 • #478831
    köprüaltının slov versiyonu aynısı!!!!
  • GaRaJ Arabası • 20 Temmuz 2005 12:54 • #478850
    www.yardimlasarock.org

Siteye üye olduktan sonra albumu dinleyebilirsiniz Forum bölümünden...

Düğünlerde, kına gecelerinde profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz

Duman
  • ScarFace • 20 Temmuz 2005 13:59 • #478855
    Düğünlerde, kına gecelerinde profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz

Duman

puhahahahahah:))))

ya ben bu dumanı anlamıyorum...adamlar konserde Hendrix'ten "Hey Joe" yu çaldılar,"Pink Floyd" dan "The Wall" öttürdüler ve hakkeden güzel çaldılar.Gerçi yaşları 12-15 arası olan süblimleşme sürecinde olanlar anlamadı ama nese...Albüme bakıyorsun adamların felsefesiyle uyuşmuyor.Bunun nedenleri ne:? ya hakikaten Türkçe sözlü rock yapamıyorlar,ya gerçekten piyasa olmak istiyorlar ya da ???????...ama gerçekten kafalarındaki şeyi çalmadıklarını düşünmekteyim.Bu prodüktörle alakalı bişi galiba!!
  • likablegirl • 20 Temmuz 2005 15:14 • #478867
    Ya ben Duman ı seviyor - sevmiyor arasındayım şarkılar tam hoşuma gitmeye başlıyor, Kaan böğürmeye başlıyo. Ne bileyim Duman ı Duman yapan Kaan diyorlar ama bilmiyorum. Bence Duman ı altüst eden Kaan. Ama sözlere bestelere kısacası şarkılara sözüm yok. Özellikle seni kendime sakladım a bayıldım. Keşke başka biri söylese şarkıyı yaaa
  • erdyy • 21 Temmuz 2005 10:25 • #478990
    ya dun aksam erdekte konserleri wardı canlı canlı dinledim!iyi gibi:)seni kndime sakladım!!!!!!!!!!!!!!!!ya ama the wall ı soylerlerken bn bi garip oldum zaten yarım dakka soyleyebildi sonra baska sarkıya atladı:)neyse idare ederrrr demeiyelim de iyi
  • Mad_Slayer • 21 Temmuz 2005 18:54 • #479039
    duman mı? onu geç...
  • calista • 22 Temmuz 2005 11:39 • #479111
    bence yeni albumleri manyak olmuş özellikle seni kendime sakladım ve sadece koklayacaktım ben bittimm