-
rezalet ötesi.
-
arabesk rock tarzında çok iyiler bence son albümde !!!
-
"Seni Kendime Sakladım", "Köprüaltı"na benzediği için güzel olmuş..ya naptıkları belli değil sapıttılar iice..Rock İstanbul'da "Herşeyi Yak"ın arasında "Another Brick In The Wall"u caldıklarında bittiler zaten..
-
niye bence gayet güzel olmuştu ben çok beğendim şahsen...kişiden kişiye değişir tabi...geri kaldığı yerden beni yaka dönünce koptum zaten
-
katılıyorumm
-
bence güzel bir albüm olmuş.ben yanıbaşımdan,seni kendime sakladım,en güzel günüm gecemi çok beğendim.bence gayet iyi işler çıkarıyorlar.bence dumanın başarısında kaanın ilginç vokali ve yorumunun katkısı büyük.ve tabi batuhanda iyi bi gitarist.birde cover denince aklıma ilk duman geliyor.türkiyede onlardan iyi cover yapan yok bence...
BENCE duman kendi dedikleri gibi TÜRK ROCK yapıyor ve bence çok güzel yapıyor...
-
çok mu güzel??aynı şarkıları millete iteliyo ancak sadece adı var adamların albümleri çok sıkıcı bence sadece tek bi şarkıyı begendim diğerleri nerdeyse aynısı bu ne ya???
-
aynı yine işte,duman işte..heerkesin diline dolanır yine yakında..ama ben özgürlüğün ülkesine çok güldüm:) birden ilkokuldaki müzik derslerine gitti aklım,bildiğin marş:)
-
dUMAN İYİ GRUPTUR BAKMAYIN ÖYLE PİYASA FALAN OLAMAZLAR OLSALARDI MVÖ EN AUIK ÖRNEKTİ KLİPLERİNİ BELLİ KANALLARA VERİYORLAR TAMAM METAL DİNLEYİNCE HAFİF GELİYOR... SON ALBÜMLERİ İYİ OLMAMIŞ DUMANA YAKIŞMIYOR AMA SENİ KENDİME SAKLADIM GÜZEL PARÇA BENCE YİNE SEZEN AKSU GİBİ Bİ BESTE FABRİKASINA KOŞMALARI GEREKECEK YOKSA ÖZGÜRLÜĞÜN ÜLKESİ SAYIN BAYAN GİBİ ŞARKILARLA BU İŞ YÜRÜMEZ...
-
dinlemeye gerek yok ki kötü