-
taptığım heriftir kendisi:) gözlerinizi kapayın ve onu dinleyin. etkilenmeyeniniz varsa pencereyi açıp atlamak sizin için en iyisi olacaktır.
-
bir duygu bombardımanı. dinlemeli dinletmeli...
-
o nası ses ya cok etkileyici garip bi sesi var adamın ...forget her dinleyince kötü oluyorum cidden..
-
o en iyiydi
-
"Lover, you should've come over" beni anlatan parçadır. Her dinleyişimde tuhaflaşırım ve melankoli beni alıp götürür. Grace gibi daha nice güzel şarkıları vardır. Jeff Buckley deyince aklıma; acı, aşk ve melankoli gelir. Müthiş bir ses, güzel sanatçı.
-
Canlı olarak Dream Brother'ı ve What Will You Say'i dinleyin derim...Babasını da dinlemeniz gerekir,Tim Buckley de çok önemli bir müzisyendir.Bence oğlundan daha güçlü bir sese sahiptir.
-
jeff buckley sesini bu kadar iyi kullanan kaç tane vokal vardıki zaten muse, coldplay belki thom yorke taklit ettiler onun şarkı söyleyiş biçimini daha ne denirki this is last goodbye diyerek gitti adam... zor gelir böyle sanatçılar
-
bende bir kaydı vardı edith piaf ın sesini taklid ediyordu...grace albümünü ablam sayesinde dinlemiştim... ilk duymam jason newsted sayesinde oldu... sonralardan öldüğünü duyduğumda çok üzülmüştüm
to live is to die