-
hacı manyaksın sen ya.tuttum bu anka kuşunu:)
çok sevdim:)))))))))
-
elestirmeye gerek yok..10 numara grup...aynen devam chocuklar..
-
sagol haci=)))=))
adamlar zaten elestirilecek asamayi coktan gectiler. zaten tamamen kendi iclerinden gelen muzigi yapan adamlari elestiremezsin. sevmeyebilrsin ama saf, icten gelen muzik elestirilemez.
-
flea başlı başına tarz getirdi bass gitara hala abartıyor diyebiliyorsunuz. objektif olup bikez daha dinlersen sende yaptığının gaf olduğunu anlayacaksın.
flea abartıyor haa? komik :)
-
Burda zaten bassçıya dunyanın en iyi bassçısı diyen yok ki sen ondan daha iyileri de var diyosun? Şu bir gerçek ki grubu tek tek alırsan eleştirecek yanlarını bulabilirsin ama grup olarak bence süperler. İyi bir müzisyen her zaman şunu yapmalıdır! Doğru eleştiri! Grubun canlı performansı iyi ama solistin canlı performansı kötü, detone oluyor. Bu da gayet normal sen de o kadar tepin sen de detone olursun! Bence grup genel performans olarak iyinin üzerinde bir grup ve daha çok uzun yıllar biz bu grubu dinlicez!
-
flea o kadar kolay harcanacak bir basçı değil. B.B. King'le beraber performansları bile var. B.B King ile beraber çalmak bir basçı için mükemmmel bir referanstır bence. Pek çok blues'cu bile flea'yi yaşayan en iyi basçı saymakta. Tabii ki bu tartışılabilir sonuçta bu işin sınavı yok ama en iyilerden birisi oldugu kesin.
-
flea hem bi çok dinleyici hem bi çok müzisyen hem de bi çok eleştirmen tarafından en iyilerden biri hatta çoğu kez en iyi sayılır.
tabi insanın zevkine göre değişir ama bazı şeyler vardır ki basbaya ortadadır. flea de öyle işte. yani kafanda onu hangi sıraya koyarsan koy önemli değil.
bana sorarsanız bence dünyanın gelmiş geçmiş en iyi bas gitaristidir. sly stone da var bi de ama flea bi numara :D:D
-
bak ben bilmiodum bb king ile beraber çaldığını. bu özelliği benim gözümde fleayı 10 kat daha sevmem için iyi bir sebep. flea baba basçıdır.
-
ayrıca kendisi steve vai tarafında g3 e de davet edilmiştir.
bi de zamanında efsane john lydon ın the PiL grubuna çağırılmıştır daha rhcp yeni bi grupken. bisüre çalmıştır ama sonradan red hot chili peppers a daha çok vakit ayırmaya karar vermiştir.
johnny depp in grubunda da çalmıştır bi süre. hatta johnny depp in konseri sırasında river phoenix öldüğü sırada bass ta flea vardır. (river onun yakın bi dostudur ve flea onun öldüğünü görünce sinir krizi geçirmiştir konserde)
-
bence blood sugar sex magik albümleri en iyi albümleridir . ayrıca flea nın stiline hayranım . en iyi değil ama en iyilerden . fruscianteye de laf yok tabe
iyi red hotlı günler...