-
abi manyak mısınız? red hot sevilmez mi ya başka hangi grupta öyle müthiş gitar soloları var.........
-
1 numara olmasa ilk onda... :) bi de turkiyeye gelse...
eminem geliyor ama...gerekli olnlar getirilemiyor...bn anthony'i arıcam ama bana kont.atın:)
-
flea abartıyor mu???Napsın yani çalmasın mı gitarı?Allah taş eder yapmayın etmeyin
-
bi ara sırf onun videolarını dinleyip onun sololarını atıyım die fenalık geciriyodum!idolum bnm!!
-
Güzel grup- Yenilikçi
-
güzel lan sark1lar1 otherside ve californication hit parçalar..
-
rhcp gerek grup olarak gerekse, grup üyeleri teker teker degerlendirildiginde de mükemmel bir grup bence,
yalniz su dikkatimden kaçmadi, baslik rhcp olarak açilmis ama konusma tamamen flea üzerine gidiyor.
bu demek degil ki flea dan konusmayalim diyorum, benim gözümde de dünyanin en iyi 2-3 basçisindan biri mükemmel bi adam...çaldigi her parçaya ruhunu katiyor, zaten öyle olmasa onu dinlerken o zevki alamazdik ki...
ama bunun yaninda john frusciante gibi bir gitarist de unutulmamali bence, hem rhcp hem de solo kariyeri incelendigi zaman, yasadiklarini müzigine nasil yansittigini görmemek imkansiz, adeta gözyaslarini attigi o sololariyla yansitiyor dinleyenlere...
rhcp iyidir güzeldir,kendi alanlarinda 1 numaradirrr, laf yok....!
:D:D:D
-
abi gene kesmissin onlar hit olur mu?puhahaha
yapma gözünü seweyim:)bn sana eskileri atayımda gor!!
-
abi grup süper ayrıca detone olmasının birnedenide konserden önce hayvanlar gibi kafayı çekmeleri birde dünyanın en baba basçıları jazz cı lardır bence
-
can' t stop adlı şarkılarının hastasıyım, sözlerini bile ezberlemiştim.