Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metallica geri dönecekmi

  • nightmare • 12 Temmuz 2005 23:47 • #477929
    st.anger faicasindan sonra metallica
  • okoronkwo • 12 Temmuz 2005 23:56 • #477934
    tahminlerime göre içinde i diseppear tarzı şarkıların bulunacağı bi albümle karşılacağız
  • nightmare • 13 Temmuz 2005 00:08 • #477937
    valla metallica diyince akla solo jamesin nefret dolu sarki sözleri tekrar bi puppets albumu ya da bi klasiklesen one gibi sarki tamam o sarkilar gibi o hisleri yakaliyabilirlermi en azindan solo
    adami koparacak solo istiyoruz
  • Infusion • 13 Temmuz 2005 00:14 • #477940
    hayır..
  • nightmare • 13 Temmuz 2005 00:15 • #477941
    Infusion çok kesin konustun ya hiömi ihtimal görmüyosun hisler tamam olmazda sololardami
  • Infusion • 13 Temmuz 2005 00:39 • #477943
    metallica da ruh! kalmadı artık.. işi tanında bıraksınlar yeter..
  • deep thinker • 13 Temmuz 2005 02:08 • #477954
    dönmesi pratikte mümkün değil, ilk 3-4 albümlerini yaptıkları zamandaki gibi değiller şu an, çok paraları var, hakkaten çok, hala da kazanıyolar, rock dinlemeyen adamlar bile black album ü alıyor..

    demek istediğim şu, hepimiz hayatta bi yol tutuyoruz, onlar da zamanında tutmuşlardı, söz gelimi bir çoğumuz okul okuyoruz, diploma alıp hayatı sürdürecek kadar para kazanmak için. düşünelim bir kere, bu tip bir adamken bir şekilde 7 sülaleye yetecek kadar para sahibi olunsa ne olur? ne kadar kişi aynı idealistlikle devam edebilir? para insanı değiştirir.. bu gayet normal.

    ha işin bi de şu yanı var, ben normal derken, eski metallica'yı arayan, yenisine sitem eden adama da hak vermiyor değilim, çünki o adamlar sayesinde şu anki duruma gelebildiler, o adamlar deli gibi bütün konserlere gittiler, albümlerini aldılar, bağırdılar çağırdılar; yani futbol taraftarı nasılsa bu da öyle denebilir, işi gücü bırakıp grupla ilgilenen adamın tepki göstermesi normal.

    ama tabi ne kadar değişik açıdan baksakta kimse "onu yapamassın" vs. gibi bir yaptırım uygulayamadığı için adam sonuçta istediğini yapıyor. sanırım sonradan değişen gruplara gösterilen tepkiler de duygusal biraz.. yani grubu - adamı çok dinleyince, konuşunca, hakkında bişeyler öğrenince insan yakınlık kuruyor, bir sonraki albümü heycanla bekliyor, beklediği gibiyse sevinç, yoksa hayal kırıklığı.. yani şöyle bişey bu, bir adam hayatının bir döneminde iyi şeyler yaptı diye hep öyle gitmesi zorunlu değildir, daha doğrusu mümkün değildir bu. yani bunun muhabbetini yapmak da anlamsız aslında. her konu açıldığında "abi onları dinlemiyorum artık ben, çok değiştiler" demek yerine, "ben eskilerini dinliyorum, onlar iyiydi" benzeri bişeyler söylemek daha mantıklı olabilir. işi fanatizme dökmemek lazım.
  • nightmare • 13 Temmuz 2005 02:27 • #477955
    abi dehset yazmisin tamamen katiliyorum ve ozellikle bildik orneklerle açiklaman anlasilabilirligi kolaylastirmis foruma noktayi koydun
  • panic attack • 13 Temmuz 2005 03:02 • #477957
    aga tebrik ve takdir etmek istedim. süper yazmışın, olayı çok iyi açıklamışın ne bok atma ne de fanatizm olayına girmişin. senin gibi adamlar var oldukça garaj forumları okunur hale geliyo.
  • nightmare • 13 Temmuz 2005 03:28 • #477964
    camur atmak insanlari karalamak bize yakismaz