-
artık metallica ile ilgili bir topic görünce küfür olarak algılıyorum.Yeter yaa..Artık yazık diyorum..Metallica dinle metalci ol.. böyle bir şey güzel kardeşlerim..
-
dönmeyecek...
-
içimde sürekli yeni bi master gelcek beklentisi var ... ama some kind of monster da anlaşıldığı kadarıyla adamların ruh hali iyice çökmüş . yine de beklentim yeni bi master dır. olursa süper olur olmazsa fanların istekleri yine arka planda kalcak . yeni bi st.anger'ı kim isterki...
-
Metallica tabi ki geri dönemiyecek. Bunan sonra da master gibi bir albüm yapmas1da imkans1z. Cevap gayet basit. Art1k heavy metalin dolu dolu yasandii yillarda degiliz yani adamlarin yasam tarz1 buna izin vermiyo art1k. Hepsi art1k o kaar paral1 ki imkans1z yani...
-
abi ne demek st anger faciası bi kere ilk 3 şarkıyı dinledin mi bi some kind of monster var en heavy şarkı olmuş tüm zamanların ayıptır bu yaptığınız hele st anger klibindeki larss amcnınn double larını görmeden ölmeyin lütfenn biraz daha saygı ayrıca bu albüm kaç sattı
-
some kind of monster belgeselini izleyince adamların ruh haliyle böyle bir albüm yapmış olması gayet normal . o yüzden st.angerı da pek eleştirmemeliyiz. kaçımızın grubundan 14 senelik kankaları basçıları jason gibi bir adam gitti , ve kaçımız alkol rehabilitasyonu almaya başladı ? st.angerı dinlerken biraz da bunu göz önüne almak gerekiyor. eleştirebilirsiniz bu benim naçizane görüşüm . saygılar
-
ya umarım bu düşüşü geçerler ama yapılan açıklamalarda metallica bittiğini kendisi söylemiş hala eski albümlerini severek dinliyorum ama eski haline dönmeleri gerçekten imkansız gibi görünüyor... keşke bir kill em all ride the lightining master of puppets gibi albüm yapsalarda sonra müziği bıraksalar lars ın davullları kirk soloları ve james'in o hoş sesini tekrar güzel bi albümde birleşşşse
-
onlar artık belli bi piyasanın kölesi olmuşlar geri dönmeleri bence imkansız
load albümünden itibaren heavy metalden alternative rock a kadar düşmeleri bence taa o zamanlardan piyasa olmaya başladıklarını ispatlıyo
yine de yoktur tabi ki bi creeping death bi for whom the bell tools bi to live is to die bi metal militia ya da bi orion bi call of ktulu gibisi.. ama bence bu kadar büyük şeyler başarmış insanların bu derece düşmeleri hayran kitlelerini derinden etkiliyo
-
+1 ayr1ca st.anger'in kaç satt11 hiç önemli degil. isminden dolay1 metallica ne çikarsa peynir ekmek gibi satiyo zati
-
dönerse ne olur dönmezse ne olur