Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Solistler

• dexter_holland • 14 Temmuz 2005 13:12 • #478106
    Konuyu yine dağıtmışız, eğer solist olmak istiyorsan 1-2 yıllık şan dersleriyle halledersin. Sesin güzel olması çok sorun değil bence, önemli olan rengi. Her ne kadar mükemmel olmasan da dinlenecek duruma gelir sesin, hele bir de erkeksen.
  • a_lost_soul • 14 Temmuz 2005 16:05 • #478113
    Valla solist olmak gibi bi amacım yok ama belli mi olur belki beni de keşfederler.İnşaat çevrelerinde burutal söylemeye çalıştım bikaçkere.Belki bi plak şirketinin partonu görür de kaset yapar diye.Bi araba sopa yedim:)
  • dexter_holland • 14 Temmuz 2005 16:40 • #478114
    Brutal vokalinin iyi olmasini istiyorsan bol bol sigara iç.
  • kuzucuk • 14 Temmuz 2005 16:46 • #478115
    işte bu hollandalı arkadaşa katılıyorum nadirde olsa dumanın solisti bence sigara ne içiyor uzun samsunmu ya da başka sert bi uyarıcı öyle ses öküzde olur ancak
  • Narcoholic • 14 Temmuz 2005 17:14 • #478118
    sesi, kulagı olmayan bu işe kalkışmasın..gülünç olur
  • kuzucuk • 14 Temmuz 2005 17:16 • #478120
    sana bi soru refarandum yapılsın adayları bile sen belirle her daldan olsun ama halkın tamamı olcak sence dumanın vokali kaçıncı olur halk gözüyle rock-metalci gözüyle değil
  • sertugba • 27 Ağustos 2005 04:42 • #482865
    DMN'ın bir kaç performansını izleyip, sığ önyargılarının ardından b*k atma gayesinde olan insanlardan mısınız bilemeyeceğim ama öyle olmadığınızı umarak cevap vereceğim!!

Yanlış anlaşılmasın; kişisel beğenilere-düşüncelere saygı sonsuzdur! Fakat bu yorumların belirtiminde saygı unsuru göz ardı edilmemelidir! Hele ki eleştiri yapılıyorsa!..

Anlama gereği duymadan 'biliyorum' havasına yatanlaradır sorum:
    Hakkında keskin ifadeler kullanmaktan çekinmediğiniz kişinin yorumunu gerçekten dinlediniz mi?!
    Yoksa 'sığ önyargı' dediğim olayı haklı çıkartacak şekilde sadece canlı performanslarını mı baz aldınız?!

Albümlerini dinlediniz mi?!
    Bir BELKİ ALIŞMAN LAZIMda ki slow parçaları, 99 yorumuyla HALİMİZ DUMAN'ı -senin gibi- yalnızlık paylaşılmaz- ah- bal- kırmış kalbini- haberin yok ölüyorum- yanıbaşımdan- seni kendime sakladım v.b.)

Kaan'ın ses renginin kalitesini gösterdiği en iyi yer tabi ki studyo albümleridir..

Cengiz Baysal'ın atakları duyulur, Ari Barokas'ın bas tınıları dikkat çeker, Batuhan Mutlugil'in riffleri "böyle parça yapılmaz ki" dedirtir, Kaan Tangöze'nin sesi ise taa gönülden hissedilir..

-En azından!- yukarda saydığım parçaları dinlemeyenlerin DMN hakkında hele ki Kaan Tangöze'nin sesi hakkında yorum yapması komik sayılabilecek bir durumdur!
    illa solistliği değerlendirileceksede, işte bunlar göz ardı edilmemelidir!!!
  • thebassx • 27 Ağustos 2005 07:41 • #482869
    Kaliteli solist sahnede belli olur arkadasim stüdyoda söyleyen adam sahnedee bangir bang1r söyler, sahne performansi müzisyenin kalitesini gösterdigi yerdir, sig önyarg1 demekle saçmalamissin bu 1.

Kötü ses yoktur egitimsiz ses vardir. O diyafram mevzularinin hepside gerçektir, örnegin bence bob dylan'in sesi normalde kapi gicirtisindan farks1zd1r ama söyleyisi ile ve sesi kullanisiyla olayi bitirir bu da 2.

Batuhan'in gitar riffleriymis!!! pögh bu da 3.