-
artık çoğumuzun bildiği bu isim(forumdaki tavırlarından dolayı)başlangıçta sessiz sakin müziğini yapıyordu,az kişi konuşsada iyi yorumlar alıyordu.daha sonra zamanla forumlarda kendine övgü dolu sözler yazınca bir çok insanın tepkisini aldı...
işte en büyük hatası buydu,megalomanlıklarıyla insanları rahatsız etmesi müziğine de gölge düşürdü ve bir çok eren kömürlü'nün müziğini beğenen,müziğini beğenecek insanı kendisi hakkında kötü eleştiriler yapmasına neden oldu.
bence iyi gitar çalıyor,müzikleri de hiç fena değil
ama sabırlı olmalıydı kendi hakkında gelecek iyi yorumları beklemeden,hemen kendini övmeye başladı ve iyi olduğunu herkese kabul ettirmeye çalıştı,ve ters tepki yaptı,herkes eren'in eksiklerini araroldu,eren kendine zarar verdi...
bi aralar forumlarada baya mütavazi takılmaya başlamıştı devam diyorum mütevazi olmak yukarda anlattığım olaylardan dolayı daha iyi
bu başlığı açmamdaki neden iyi bir müzisyenin kendini imha etmesini önlemektir.çünkü bizler müzisyenleri sadece müziğiyle değil,tavırlarıyla da severiz
-
bu adam için açılan başlıklar metallica başlıklarını da geçti..
-
Abi keşke yeni bi başlık açmasaydın,ya da isim vermeseydin."Artık bu adamın ismini buralarda duymaktan gına geldi.Reklamın iyisi kötüsü olmaz.Ona pirim veriyoruz" desem de ben de çoğu zaman eleştirilerimi yazmaktan kendimi alamıyorum...
-
belki de eren'in üye olduğu siteler içerisinde en çok kaale alındığı site garaj olsa gerek. atmıyorum, iddia ediyorum!
-
reklamlarrr........
-
Ajdarın gitarist versiyonu oldu bu adam...Burda yaptığı rezilliği 4 sitede daha yapsa yolunu bulur işte adam.
-
yapmadığı ne malum..
-
Ajdarın gitarist versiyonu oldu bu adam...Burda yaptığı rezilliği 4 sitede daha yapsa yolunu bulur işte adam.
abi mükemmel bi benzetme. +1 verdim sana, hayrını gör!
-
ben nasıl düşünemedim lam..
Allah beni neetsin üühhhüüü
-
abi bu ereni ilk defa duydum beaa
abilerim kardeşlerim bacılarımmne çok takıyosunuz siz bu adamı gerekli ya da gereksiz biz değilmiyiz böyle rock camiasında popüleriteyi sevmeyen özellikle bu popüleritelikte music dışında ise
yaptığınız şeye bakın
BENCE BUNU ORTADAN KALDIRMANIN TEK YOLU TEPKİSİZ KALMAKTIR NE GÜZZZZEL DEMİŞLER BAZEN EN GÜZEL CVB SUSMAKTIR DİYE