Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eren Kömürlü'nün hatası

• tom696 • 15 Temmuz 2005 22:41 • #478331
    ??????

eren in vidyosunu izlemeyen var mi? http://www.menejerim.com/ da ilk sayfada bir vidyosu mevcut arkadasin. izleyin en azindan biraz bilgi sahibi olun bu kadar laf söylediginiz adam hakkinda.
  • trepy • 15 Temmuz 2005 22:48 • #478332
    ??????

öncelikle ben eren kömürlü'nün dostu falan değilim,onu beğenen biriyim,ve bazı tavırlarını bende beğenmiyorum ama şu forumda yaptıklarınızın üstüne eren'in yaptıklarında eren'i haklı görüyorum.
    sakın onun yaptıklarına tepki olsun diye yapıyoruz demeyin zaten tepkinizi baya bi vermiştiniz.üstüne bi de adama küfür etmişsiniz dalga geçmişsiniz sizlere yuh olsun siz müziksever lakabına laik değilsiniz...
  • trepy • 15 Temmuz 2005 22:54 • #478333
    ??????

tom696 demişki

eren in vidyosunu izlemeyen var mi? http://www.menejerim.com/ da ilk sayfada bir vidyosu mevcut arkadasin. izleyin en azindan biraz bilgi sahibi olun bu kadar laf söylediginiz adam hakkinda.

o ajdar'a benzettiğiniz. küfür edilen adamın müzisyenliğine biraz saygılı olun
    adam emek sarfediyor en azından emeği için yani...
  • Noryth Aquanum • 15 Temmuz 2005 23:42 • #478345
    ??????

Eren Kömürlü , bulamayanlar napsın ehe.
  • cc_baran • 15 Temmuz 2005 23:52 • #478346
    ??????

trepy
    öncelikle ben eren kömürlü'nün dostu falan değilim,onu beğenen biriyim,ve bazı tavırlarını bende beğenmiyorum ama şu forumda yaptıklarınızın üstüne eren'in yaptıklarında eren'i haklı görüyorum.
    sakın onun yaptıklarına tepki olsun diye yapıyoruz demeyin zaten tepkinizi baya bi vermiştiniz.üstüne bi de adama küfür etmişsiniz dalga geçmişsiniz sizlere yuh olsun siz müziksever lakabına laik değilsiniz...

para mı alıyon lan sen erenden ??
    diğer sitelere, forumlara bi bak istersen buradakilerden çok dil döken olmuş mu..
    sizden müziksever değil müziks*ker olur ancak..hötörözler sizi..
  • UglyKidJoe • 16 Temmuz 2005 00:39 • #478356
    ??????

heheh
  • steveexvai • 16 Temmuz 2005 01:49 • #478381
    ??????

dostum izledim video yu ama kusura kalma begenmedim..daha iyi birseyler koyabilirlerdi(eger varsa)müzisyenlik sadece enstrümani iyi çalmakla olmuyor..çok iyi müzisyen dinlemek istersen istanbulda murat tanbay i bul..en azindan gitarinda çok iyi ve gerçek bi müzisyen dinlemis olursun.. saygilarimla..
  • UglyKidJoe • 16 Temmuz 2005 01:51 • #478382
    ööööööööööööööööööööööööööffffff

aaaaaaaaaaaaa ama haaa öööööööööööööööööfff beeee

hocam ayıb oluyoo ama haaaa
  • nere • 16 Temmuz 2005 15:50 • #478428
    Eren kömürlü'den haberler

rockstation dergisinde temmuz-ağustos sayısından itibaren gitar üzerine teknik yazı yazarlığına başladım...
    beni savunan yazıları görmek çok güzel.

ayrıca rockthenations'a çıkma olayı gündeme geldi ama yaz okulunda olduğum için bir anda hayallerim yıkıldı..
    ama bekleyin seneye nevarsa
    (rockrepublic,rock istanbul,rock the nations....)
    hepsinde çıkmayı deneyeceğim bakalım zaman neyi gösterecek...

ayrıca yakında yeni radyo programı'da geliyooorrr gibi...konu mu:gitar canım ne olacak..

beni sevenlerin sevgilerine layık oluyorumdur umarım,beni bu forumlarda eleştiren insanları da umarım bir gün kendi tarafımıza çekmeyi başarabiliriz...
  • nere • 16 Temmuz 2005 15:55 • #478432
    Eren kömürlü'den haberler

ha bu arada evet
    www.menejerim.com sitesinin ana sayfasından rockandwin yarışmasının finalindeki görüntülerimizi izleyebilirsiniz...
    rockandwin yarışmasının finalisti gruplardan biri de bizdik.