Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

EY ORGANİZATÖR BAK Bİ!!!(MARDUK)

• panic attack • 18 Temmuz 2005 15:28 • #478661
    haa o zaman tarzınla ilgili yerlere yaz, eleştiri yap. muhammed tutup jazz partisyonları atsa şarkılarında hiç de güzel olmaz değilmi?
    neyse anlaştık sanırım:)
  • Metal milita • 18 Temmuz 2005 15:29 • #478662
    konu marduk dan nereye geldi aloo kendinize gelin........
  • Serpent_King • 18 Temmuz 2005 15:57 • #478664
    Jazz da sweep de yapılır tapping de yapılır sallama abi lütfen.Kim dedi ya sana ya da nerden öğrendin yapılmayacağını , kim koymuş o kuralı yapılmaz diye ? 41248174981 tane sweep gamı var , pagannininin kemanda yaptıklarından başla , bach ın bilmemnesine kadar gel.Bende şuna katılyorum ki alternate picking sweep picking den daha zor bir olay yani geliştirme bakımından.Ama muhammed in yaptığı sweep mesela alexi nin yaptığı herhangi bir sweepden çok daha zor saçma sapan birşey.Niye böyle adamlarla uğraşıyosunuz hakaten anlamıyorum üstelik adam bir Türk tutup bağrımıza bascağımıza her mahallede çalan bilmemne...ayıp ya.
  • Savas_Khan • 18 Temmuz 2005 22:37 • #478711
    arkadaşlar hakkaten bu bölüm mardukla ilgiliydi ama uçmuş... ama madem uçmuş bende uçayım...

Utku kardeşim demek istemişki "herşey çalışılarak yapılabilir... abartmayın onlar allah değil" demiş... ama ne kadar çalışılarak?

MUHAMMED SUiCMEZ : öncelikle adamın yaptığı müzik değil MATEMATiK !
    ayrıca adam onu çalıyor + çok temiz çalıyor + harmonicler felan hayvan gibi + adam bunu çalarken anüsüne yakın bi yerlerden Brutal Vokal yapıyor+ almanyada bir türk için yaşam zor sanırım... orda okadar gitar çalışabilmiş... HELAL!!!

ha ; ama UTKU kardeşim sen o her mahallede öyle gitar çalan adam var dediysen sende anüsüne yakın bi yerden atmışın... SEVGİLİ İSTANBULLULAR! 19 YAŞINDAYIM 1.75 BOYUNDA VE ESMERİM... İYİ DENEBİLECEK DERECEDE LEAD-RİTM ÇALARIM... MUHAMMED ABİM GİBİ ÇALABİLEN O HER MAHALLEDEKİ ARKADAŞLAR DUYUN BENİ; SİZİNLE TANIŞMAK EL SIKIŞMAK SİZİ TEBRİK ETMEK İSTİYORUM... LÜTFEN ÇIKIN ORTAYA... YALVARIYORUM ORTAYA ÇIKIN Kİ KALİTELİ MÜZİK DUYALIM... AĞZIM AÇIK KALSIN "VAY BE" DİYEBİLEYİM...

ayrıyetten amerika gibi insanın dilenerek bile burdakinden daha rahat geçinebilceği ülkede 12 yaşında gitar çalmaya başlayıp firtüoz olan arkadaşlar duyun sesimi ... bütün gün popomun üstünde oturup gitar çalışsam ben frütös olurum... ama özellikle Michael Romeo abim duysun beni; abicim sen üstüne alınma sana demedim ben o lafları... türkiyeye gel ben senin şeyini öpecem...

eeee MARDUK diyoduk..... hanimiş marduk ???

ha birde ben oturup gitar çalışarak HZ.Muhammed gibi çalabilceğimi düşünmüyorum... bu iş su içmeyerek te olcak bişey değil... adamda yetenek var... ve senden benden daha çok var bence... yeteneğide çalışarak kazanamayız... bu yüzden hayranıyız adamın
  • -Hatebreeder- • 18 Temmuz 2005 22:46 • #478712
    Abi yok yetenek falan yalan
    adam çalışmış yapmış
    disiplin meselesi
    her konuda öyle abi bence yetenek falan yok öyle bişey.
  • -Hatebreeder- • 18 Temmuz 2005 22:57 • #478714
    Bu arada utku abim iki sweep görüosunuz falan demişin
    Sweep var sweep var muammedin olayı sweepleri 3 er notayla çalması.
    Yani sweep i açıyo. Çok zor oluyo. Ve bunu çok temiz bi şekilde yapıyo. Jazz mazz diosun jazz bambaşka bi tarz. Jazz gitarda distortion yok olsa bile az var oysaki distortion hakimiyeti zor bişey. Muammed sweepi başka malmsteen sweepi başka. Ayrıca Sweep teknik olmaktan çok güzel bişey. Jazz güzel bir müzik olabilir ama üstün bir müzik değil. Jazz yapan adamın her şeyi yapacağı da yalan. Herkes kendi tarzını yapar ve o tarzda en iyisi olmaya çalışır. Mesela Jazz yapan adam metal yaparsa ortaya dream theater çıkar. tamam teknik, temiz çalınmış, ama müzikal olarak metallicanın yandan yemişi. Biz iki sweep görüp gitarı bundan ibaret sanmıyoruz. Hatta burdaki millet bilir ki bende bunu savunurum hep söylemişimdir sweep in bi olayı yok diye. Ama güzel. Yok zormuş teknik miş kimin umurunda?. Bu arada teknik ve güzel bişey istiyosanız bkz: Robert Fripp.
  • _SOAD_ • 19 Temmuz 2005 04:54 • #478740
    arkadaslar hayırlı uğurlu olsun dualar kabul oldu marduk 23 ekimde yeni melek'te...

http://www.marduk.nu/marduk/tour/Tour.htm buyrunuz...
  • tweeder • 20 Temmuz 2005 00:13 • #478817
    NE BİLİN OYLE OLDUGUNU HEEE???