-
Maili attım bekliyorum cevap... Eğer çıkarlarsa tüm gelirleri lösemeli çocuklarımıza bağışlayacağız. Ben gelmem diyen var mı?
www.yardimlasarock.org
-
sen tertipliyeceksin bizde gelmeyecez ha.sen sonra bizide haşırdatırsın.sonuna kadar destek.......
-
Yorumlarınızı sitenin
www.yardimlasarock.org forumuna yazabilirsiniz Duyurular bölümünde... İngilizce biliyorsanız ingilizce yazın teker teker mesajların altına ingilizce olarak geçeceğim mesajlarınızı en azından bana kolaylık yaparsanız sevinirim :)
-
niye sistem ben onu anlamıyorum piyasada grup mu kalmadı çağırın kral teoyu kraliçe şeboyu,bak o zaman arkamda atlı ordusuyla gelmeyenin...
-
teoman için değil de şebnem ferah için koşa koşa gelirdim hatta bu park orman daki galası yerine orayı seçerdim..
zaten system in gelmesi çok zor bence gelmek isteseler bile tepkiden korkarlar....
garaj da edilen o kadar laftan sonra az çok kestirebiliyorum nelerin olabileceğini...
-
HAKAN s.o.a.d ımı kasd ediyorsun?
-
Evet SOAD...
Peki neden System bunu düşündünüz mü? System den daha düşük bir grubu bile kolay kolay getiremeyiz ama System in bir açığı var ve Sony dışında hatta Sony bile cesaret edemez Türkiye ye getirmeye bu adamları. Ancak YardımlasaRock System e bir fırsat verdi. Bunlar da bu fırsatı değerlendirirlerse hem kendileri için iyi olacak hem de Lösemeli Çocuklarımıza bayağı bir para kalacak ve geleceklerimiz daha sağlıklı ve dinç kafalarla bu ülkeyi sırtlayacaklar. Fırsatları değerlendirmek lazım arkadaşlar,
-
iki elim kanda olsa yine gelirim baba e nihayetinde system dir dinlenir yaniii
-
iki elim kanda olsa yine gelirim baba e nihayetinde system dir dinlenir yaniii
-
abı bu adamlar turkler için yapmadığını bırakmadı
kesin kavga çıkar :)