Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System YardımlasaRock İçin Gelse...

• GaRaJ Arabası • 20 Temmuz 2005 00:47 • #478823
    Gelecek cevabı bekliyorum, buraya yazarım aynen...

www.yardimlasarock.org En iyi rock klip ve mp3 arşivi
  • BasSLoveR • 20 Temmuz 2005 11:42 • #478840
    abi evt kavga cıkar ama adamlar kesinlikle türklere bir kastımız yok demiş röportaj da o konser kapılarına yazılan yazılarda uydurmaymıs diyo herifler. ve bence dunyada en iyiy müzik yapan ilk 10 grup arasında
  • GaRaJ Arabası • 22 Temmuz 2005 22:00 • #479176
    http://forums1.sonymusic.com/groupee/forums?a=tpc&s=8581093&f=278109551&m=4031099104&r=4031099104#4031099104

GaRaJ yetmedi bir de Sony Music in forumunu birbirine kattım :D

Benim onlara yazdığım yazının Türkçe meali aşağıdadır.

Selamlar,

İlk önce kendimizi tanıtalım. Biz Türkiye de kurulmuş bir rock kulübüyüz ve yardım için konserler veriyoruz ülkemiz insanına. Yaptığımız tüm konser gelirlerini ya bir vakfa ya da bir derneğe bağışlıyoruz. Üyelerimiz de gönüllülerimiz de var ve hep bir elden yardım için çalışıyoruz. Üyelik için ne bir ücret ne de bir şart koşuyoruz. Rock müziğini ve yardım etmeyi sevmesi yetiyor üye adaylarının. Resmi sitemizde sizin için Duyurular bölümünde topik açtık oradan takip edebilirsiniz… Biz bir oylama ve anket yaptık Türkiye de sizi sevenlerin oldukça fazla olduğunu gördük. Türkiye de ki rock severlerin bazıları sizden nefret ediyor biliyorsunuz. Biz de bunu çürütmek ve müziğin evrensel bir olgu olduğunu göstermek için sizi Türkiye ye bekliyoruz. Eğer gelirseniz masraflarınızı karşılayacağız sponsorlarımız aracılığı ile ve 5 yıldızlı bir otelde misafir edileceksiniz. Diğer isteklerinizi ayrıca bize iletebilirsiniz. Eğer gelir konsere çıkarsanız Yeni Melek Gösteri Merkezi de sahne alacaksınız. Buradan www.yenimelek.com konser salonu hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu konserin tüm gelirleri Lösemili Çocuklarımıza bağışlanacaktır. Bunun bilincinde olmanızı istiyoruz sizden. Biz bu sisteme karşıyız ve System in yanımızda olmasını istiyoruz…

Resmi Sitemiz www.yardimlasarock.org

----------------------------------------------------------------------

Bu arada SOAD a gönderdiğim mail geri döndü ya posta kutularında ya da e-mail adreslerinde sorun var bilginize...
  • nazmiyyeaah • 22 Temmuz 2005 23:05 • #479189
    System YardımlasaRock İçin Gelse... reklam içindir, derim :)

hayır işleri yapmak için her yol mübahtır diyosan hakan beyjiim, ben haayır değildir diyorum. herifler gelip ana avrat küfretseler,önemli olan müziğimizdir diyerek konser sırasında üstünüze işeseler yine de onları, abiler hayır işi yapıyo diye sarılıp öper misiniz müziğin evrenselliği adına hım? yapma allasen be gözüm. faşo değilim, hiçbir ırkı bir ırktan üstün görmem. ancak mensubu olduğum millete küfretmiş bu grubun türkiye'ye gelmesini istemem. onlar da yardım mardım yapmaz, inanmam.
  • Affedilmeyen • 22 Temmuz 2005 23:29 • #479193
    System YardımlasaRock İçin Gelse... reklam içindir, derim :)

hakan lösemili çocuklar demişsin elimi kolumu bağlamışsın.
    biletimi alırım ama gelmem sanırım.
    onların yerine biz çıkalım şiir okuyalım daha iyi
  • GaRaJ Arabası • 22 Temmuz 2005 23:52 • #479194
    System Türkiye ye gelmekten korkuyor bunu belirtmek isterim. Ankara ya Slayer ile birlikte gelme durumları olmuş sonradan güvenlik sorunları çıkmış vazgeçmişler gelmekten... Ben sadece şansımı deneyeyim istedim, biraz da elin gavuru görsün istedim geleceğimiz olan çocuklarımız için neler yapmaya çalışıyoruz. Lösemeli Çocuklarımız için taksim de varmıyız gitar çalmaya? GS önünde ya da Coll un oralarda çalalım para toplayalım topladığımız tüm paraları LÖSEV e yatıralım YardımlasaRock olarak. Ensturmanını kapan gelsin...

Keman, akustik, klasik gitar, flüt (pilot olmasın sakın) :) iyi bir kaç vokal ve millete yapışacak ve para isteyecek bir kaç yüzsüz insan :)

Eee kim geliyor peşimden?
  • Affedilmeyen • 22 Temmuz 2005 23:59 • #479195
    ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben
    kaç kişi ettim :)
  • nazmiyyeaah • 23 Temmuz 2005 00:00 • #479196
    sesimle gelirim. bass bass :)) gelcek olanları da adım gibi biliyorum. anladınız siz anladınız... ;)
  • GaRaJ Arabası • 23 Temmuz 2005 00:25 • #479199
    Ok o zaman bu işi yapıyoruz Ufuk Abi ile Nazmiye zaten tek başlarına bir orkestraya bedeller :D

Bizim tayfa zaten gelir. Tamamdır bu iş,

Şimdi arkadaşlar ben akustiğimi getireceğim akustiği olan varsa getirsin yoksa akustik ile klasik çok boktan ses çıkarıyo ikisini de aynı şekilde akort etsek bile ayrıca bana klasik çaldırmayın bu yaştan sonra :p yan flüt çalan arkadaş lazım yoksa melodik soloları ağzımızdan çıkaracaz :) keman çalan bulursak yemin ediyorum çok iyi bir şekilde ses yaparız ve iyi para toplarız. Şimdiden yazıyorum halk parçaları çalacaz,

Örneğin Telli Turnayı çalarken çok eğleneceğiz :)

Ben bu olayı yeni topice taşıyorum o zaman

www.yardimlasarock.org
  • nazmiyyeaah • 23 Temmuz 2005 00:30 • #479200
    tamam gelmeyen nikinin yanında 3 toplu olsun mu?