-
arkadaşlar şebnem ferahın can kırıklarına çektiği klibi zledinizmi?şarkı da süper klip de süper şebo da süper başka söze gerek yok;)
-
Çooooooooooooooooooooooooooook güzeeeeeeeeeel ne diyoruz biz bu klipten sonra ŞEbo yaa 41 kere maşşallah diyoruuuz.... Kıskananlar çatlasın ohhhh :))
-
ya arkadaşlar bir ricam var ben görme özürlüyüm de banada klibi bi ölmüş dedenizin hayrına anlatırmısınız çok rica etsem..
-
of of hakketten hele o gözler ama sanki azcık daha karanlık bi ortam yakışırmış şarkıya pek bi parlamış ama okadar kusurda olsun olsunnn
-
rezil igrenc berbat
tabii bu sadece benim gorusum madem ki gorusler sorulmus biz de yanıtlayalım dimi yav
ilk önce sarkı kotu asrkının sozleri berbat sadece bir yerde guzel birseyler yazmıs o da su
senin gordugun yanagımdan suzulenler ... oysa icimde yuzdugum bir deniz var
sanırım burası boyleydi ama sadece bir mısra iyi diger hepsini toplasan o mısranın degeri etmez...
-
Şebnem ferahı dinlemem dinlemiycem de . YASASIN ICED EARTH BG
-
dün akşam ilk kez dream tv'de gördüm zap yaparken birden can krıkları'nın girişinin duydum dedim herhalde artık dinlemekten kafayı yedim kendi kendime duyuyorum sonra baktım şeboooooooo !!!!!!!!
çok güzel olmuş!!!
kapaktaki o çok anlam veremediğim kırmızı yuvarlak şeyin üstünde söylüyo her zamanki tarzı kapakla ilk klip bağlantılı...
şarkı zaten muhteşem klip güzel olmuş benim yerime de atsın çığlıklarını benim yerime de haykırsın süper yaa !!!
klip bitti yeniden başlamasını bekledim kulak alışmış tabii repeatte dinlemeyi ama olmadı :(
hatun yapıyo valla ama anlamayanlarla işimiz yok tabii ...
(şu dejenere meselesi de !!!!!!)
-
bu şebo modası nerden çıktı,o kadar kitap yalayıp yutmuş adamım basmadı gene kafam ne biliyim?taksim ne tarafta hacı?
-
modayla ilgisi yok. uzun zamandır beklenen albüm nihayet çıktı ve dolayısıyla adından sık söz edilir oldu...
bu da çok normal !!!
-
Şarkıyı kliple birlikte dinledim ilk kez.Ozan Tügen'i takdir ederim..
("ozan tügen kim ulan?" diyenleri duyar gibiyim..)