Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ŞEBONUN YENİ KLİBİ!!

• darkeyes • 27 Temmuz 2005 14:24 • #479682
    rezil igrenc berbat

tabii bu sadece benim gorusum madem ki gorusler sorulmus biz de yanıtlayalım dimi yav

ilk önce sarkı kotu asrkının sozleri berbat sadece bir yerde guzel birseyler yazmıs o da su

senin gordugun yanagımdan suzulenler ... oysa icimde yuzdugum bir deniz var

sanırım burası boyleydi ama sadece bir mısra iyi diger hepsini toplasan o mısranın degeri etmez...

hadi canım sen de
    Şebnem Ferah bu ülkenin en iyi kadın vokalidir.Bu böyle gelmiş böyle gider!Ve o kendini müzik yapıyor sanan diğer insanlar gibi başkalarından şarkı sözü almıyor, ya da en azından bütün şarkıları için başkasından söz almıyor.Ayrıca bütün şarkı sözleri de kendi iç dünyasında hissettikleri ile ilgilidir. ve ... ve .. daha birsürü şey var da söyleyecek ... sen okuya okuya ben de yaza yaza bitiremeyiz
  • rickenbacker • 27 Temmuz 2005 15:41 • #479686
    klip güzel olmuş ama keşke biraz daha karanlık havada olsaydı daa iyi olurdu. ozan tügenin klavyesinden keman olayı şarkıya güzel bi hava katmış
  • a_lost_soul • 27 Temmuz 2005 15:59 • #479691
    Ya bi de klipte Şebnem Ferahın yüzüne yüzüne tutmuşlar ışığı sanki burnu yokmuş gibi çıkmış.Yoksa gerçekten yok mu bu hatunun burnu? Varda burnuyla ilgili bir derdi mi var?Nedir? ben anlamadım...
  • rickenbacker • 27 Temmuz 2005 16:17 • #479697
    hakkaten ablamızın burnuyla ilgili bir sorunu var heralde
  • as well as • 27 Temmuz 2005 18:23 • #479703
    yok be bence şebnem ferah biraz popüler rock kurbanı olmuş o eski sevdiğimiz halinden pek eser kalmamış... yani ne biliyim o makyajı kıyafetleri çok itici en iyi hali fırtına klibindeki haliydi.....
  • prinarha • 28 Temmuz 2005 11:30 • #479757
    yaw hayko ya türkiye nin marilyn manson ı diyolar ne alaka demiştim de yok abi ne hayko su türkiye nin yeni marilyn manson u şebnem ferah:)tmm sözler müzik falan iyi de o klip makyaj ne yaw??
  • Narcoholic • 28 Temmuz 2005 21:52 • #479830
    ben begendim...şebonun grup elemanlarını öne çıkarması çok iyi bence....şebnemin makyajı süper:)
  • hummingbird • 28 Temmuz 2005 22:27 • #479832
    hoş..
  • ScarFace • 29 Temmuz 2005 16:36 • #479926
    Ya ben bir şey soracam...

Kesinlikle Şebnem kötü şarkıları ığğğggk falan demiyecem..Soracağı şu Şebnem Ferah'ı bu kadar sevmenizin nedeni nedir?Sözleri mi?Müziği mi?Yoksaaa Şebnem Ferah'ın bu piyasa da tek oluşumu..Özlem Tekin ve Aylin Aslım da var dediğinizi duyar gibiyim.Acaba nedir bu kadar sevdirten size?Açık söyleyeyim çoğu şarkısını bilirim,albümleri mevcut.Ama bir türlü bu kadar yüceltemiyorum.
    Tekrar söylüyorum fanları kızmasın alınmasın hele hele hiç celallenmesin,gerçi celallenen olursa bende öyle olurum sonra bekçiye ve diğer sakinlere ayıp olur..Bu arada klibi da ilginç
  • lady_in_black • 12 Ağustos 2005 23:32 • #481183
    Değişik