-
valla ben merak ettim siz ne düşünüyorsunuz diye bu kafalarla böyle bir şeyler olur mu? sözler illede ingilizce olmak zorunda değil bence ama sağlam müzik yapan daha doğrusu kendi müziğini yapan bi grup çıkar mı? pentagram vardı aslında nam-ı diğer mezarkabul mesela öyle bi şeyler...avrupa yeterince tanımıştı ama .... başka olur mu sizce...
-
bence çıkmaz çıkana kadar o vakit gelene kadar grup dağılıyo zaten (sabahın köründe anca bu kadar açıklayabildim mağzur görün)
-
Cenotaph ?
-
bizim memlekette anca piyasa olanları destekliyolar.. ve tonla aptal insan da onların peşinden koşuyo
akıllı mantıklı insanlar gerçekten müzik yapan insanları desteklese bi şeyler çıkacağından eminim çünkü baktığın zaman kendi çapında uğraşan ve de desteklenmeyi bekleyen biçok grup var bizim ülkede her alanda olmasa da müziğin bazı türlerinde bu gerçekten böyle
-
Bu gidişle hayır, çıkmaz. Bu arada ukalalık etmek istemem ama -den birleşik -de ayrı yazılır...
Ya düzelteyim bari, aslında böyle Tarkan gibi devam etsek çıkar gibi. Böyle alaturka birşeyler, farklı giyim tarzı olan yakışıklı bir herif fena olmaz. Öyle Manga filan hayatta olmaz. heriflerin kendilerinde olan şeylerden niye üretelim ki? Ama öyle bir rock müzik en iyidir yanılgısına düşmüşüz ki çoook kaliteli şarkıxılarımızı bir kenara atıp dandik "rock" gruplarını göklere çıkarıyoruz.
-
kimseye bişey dayatmayın. ister ayrı yazar ister birleşik.
dejenereyim
dejeneresin
dejenereyiz
en azından ne konuştuğumuzu biliriz.
ordan burdan kıvırıpda ortaya iki janjanlı söz yazıp hmmmm demeyiz.
hadi neyse gel sana gazoz ısmarlıyayım
-
senin aklın okulda kaldı galiba,kompozisyon dersinde değiliz boversene... de leri den leri....
-
mtv nin yeni tv si Türkiye'den yayın yapacakmış,bilgisi olan var mı?
aktüel dergisinde okuduguma göre mtv nin ortadogu kökenli parcalara yer verecegi yeni kanalı nı Türkiye'de kurabilirmiş ne güzel olur MTV türkiye diye dimi arabesk calsın ama bizim MTV miz olsun:D
-
Türkiye kültürünü MTV adı altında duyuracaksa, bırak kalsın..
-
tamam da ortadoğu kökenli olursa biraz garip olmaz mı yani bi düşünsene anlamışsındır ne demek istediğimi..