Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bir gün türkiye dende dünya çapında bir grup çıkar mı ?

• tweeder • 24 Temmuz 2005 18:36 • #479360
    mtv nin yeni tv si Türkiye'den yayın yapacakmış,bilgisi olan var mı?

çıkar
  • oRnİe • 24 Temmuz 2005 18:55 • #479367
    mtv nin yeni tv si Türkiye'den yayın yapacakmış,bilgisi olan var mı?

ya boşversinler mtv nin yeni tvsini,mtv 2 yu kabloluya alsınlar bana yeter!
  • fLasch • 24 Temmuz 2005 18:58 • #479368
    çok zor çıkması türkleri türklerden başka kimse sevmez muzik ne kadar ewrensel olsada hiç bir zaman çıkmıyacak
  • morvedelisi • 24 Temmuz 2005 20:32 • #479391
    ıhh çıkmaz.

bizim yeteneksizliğimizden...
  • Infusion • 24 Temmuz 2005 20:36 • #479393
    yetenekle alakası yok..

Türkiye'de müzik yapan bir çok grup, dünya çapında ün yapmış çoğu gruptan daha yetekli, daha kaliteli müzisyen..
  • the_distillers • 24 Temmuz 2005 23:30 • #479423
    çikar ama ne zaman bilinmez
  • superman • 25 Temmuz 2005 01:41 • #479442
    çıktı,çıkıyor,çıkmaya devam edecek.ille de dünyanın tanımasına gerek yok,bu gün bir hardalı,bir whiskey'i,ya da mor ve ötesini,ya da kurbanı,ya da şebnem ferah'ı bir ingilize dinletttiğin zaman reddedeceğini hiç sanmıyorum.bu müzisyenin kalitesine bakmıyor sadece,iyi pazarlama,ticari kafa isteyen bir iş.ayrıca bu gün ilhan erşahin çatır çatır da dinlenen bir isnandır mesela.(çatır çatır nası oluyo bilmiyorum ama siz anladınız onu).ayrıca aydın esen denen abimiz,şu an dünyanın en iyi caz piyanistleri arasındadır,avangard bi insandır,onun gibisi bi daha gelmez.yaşayan piyanistler arasında benim gönlümde ilk üçe girmiş bi insandır.

fakat dünyadan önce sizin tarafınızdan tanınmaya ihtiyacı var.yani öyle "üff bi grup çıkartamadık" demekle olmuyo.bi katkıda bulunmak isityorsan git bi albümünü al dinle.süper de müzisyenlerimiz var.

"ıhh çıkmaz.

bizim yeteneksizliğimizden..."diyen kişinin,bizden dünya çapında adam çıkmaz diyenlerin(ne kadar çıkması gerekmiyorsa da) cehaletini kınıyorum.önce gidin kendi müzisyenlerini bi dinleyin bi albümünü bulun.kerim çaplı'yı,aydın esen'i,erol pekcan'ı bi araştırın.dünyaca acayip ün yapmamışlarsa da ,müziklerinden tatmin olursunuz.adamlar süper müzikler yapmışlar,dünyaca ünlü maymun olmaya kimin ihtiyacı var?
  • ArchangeL666 • 25 Temmuz 2005 10:44 • #479465
    yalnız ülkenin siyasi durumu da çok önemli.. diğer ülkelerdeki vizyonumuz bizim çıkarttığımız gruplara karşı bi önyargı oluşturabilir bu sebepten bi grubun başarılı ve de maddi ve de manevi desteklenmiş olması lazım..
  • Metal milita • 25 Temmuz 2005 16:51 • #479505
    bu ülkede CENOTAPH gibi bi grup ve tarzı CENOTAPH dan farklı olsa da OBJEKTİF gibi 2 grup var gerçi Cenotaph dünya çapında bir grup oldu ama bizim ezik mangacılar kurbancılar nerden bilcek bunu gerçi bilmelerini de istemem doğrusu OBJEKTİF e gelince vokalinin kadıköy de müzik marketi var alt katta da süper bi stüdyosu 6 7 ay önce yeni albümleri hakkında soru sormuştum vecdi abiye yakında geliyo demişti ama ses seda çıkmıyo...
  • blackscorpion • 25 Temmuz 2005 16:51 • #479506
    çıkar çıkmasına ama önce türkiye'de ünlü olması lazım çünkü hiçkimse direk ingilizce beste yapan grupları desteklemiyor şu an.dünyaya açılayım dediğinizdede ingilizceden farklı bir dilde yapınca insanlar o kadar benimsemiyor o yüzden biraz karışık bir durum var.