Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

REZİLLİK YA!!!!!!

• bigbooots • 12 Ağustos 2005 00:05 • #481081
    Suikast Düzenleyelim

metalmilita yapmaa!! hayıııırrrr..

deymez abi elin gavuruna.. vur ula gitsin!! :O
  • ville89 • 12 Ağustos 2005 00:42 • #481091
    Suikast Düzenleyelim

abi bırakın dinleyenler denesin.. sonuçta sanatsal hic bi degeri olmayan bir müzik türü dinliyorlar ama onların bilecegi iş.. Sende suikaste falan karısma arkadasm bosver.. Bi d yapamadan yakalanırsın bosu bosuna hapse girersin..:)
  • devilist_boy • 12 Ağustos 2005 03:27 • #481104
    Suikast Düzenleyelim

ABİ SALLANDIRALIM HERİFİ SAALAM :D
    ÇIKSIN VURALIM YA ONUN YÜRÜDÜĞÜ YERLERİ BENZİNLEYELİM..
    YEMEĞİNİ İLAÇLAYALIM YA..
    DAA BORÇLAR ÖDENEMİYO OY OY EMİNEYE O KADAR PARA BAYILIYO..
  • punklives • 12 Ağustos 2005 03:31 • #481105
    Suikast Düzenleyelim

arkadaşlar yapmayın böyle şeyler sonra bu gerzekler bizi çekemedi falan derler olur mu hiç boşverin...emine i....
  • TuRa • 12 Ağustos 2005 12:40 • #481115
    abiler arşive sürekli tab veriyorum niye kabul edilmiyor anlamıyorum.hepsi doğru.sanırım bekçinin bana gıcıklığı var.
  • firatram • 12 Ağustos 2005 15:37 • #481130
    Suikast Düzenleyelim

herkes alınmasın ama sunu diyecem:
    simdi system of a down gibi salaklıklar dinliyorsunuz....oh ne ala..ama en az system kadar igrenc bir herifi kınıyorsunuz...
    evet biz halkca muzik konusunda epey cimriyiz.kendi dinlediklerimiz haric baska muzikleri umursamıyoruz.biz bole gidelim.peh birde eurovision'da 1.olmusuz.ulan adam gibi sarkı soleyen yokki eurovision'da...gercek muzik emek verilmis muzik degilmidir...
    turkce pop sarkıları gibi alta basit tekno namelerinden olusan muzikler gercek muzikmidir.kesinlikle hayır.kısaca gercek muzik emek verilmis muziktir.verdigim ornekteki sarkıcılarda basittir.
  • ville89 • 14 Ağustos 2005 03:47 • #481338
    Suikast Düzenleyelim

systemdan nefret ederim... her zaman" bunlar metalci system of a down dinlerler.. " mantıgıyla ilerleme.. inan bana cok yanlıs bi mantık.. burda gerçek müzikten anlayan pek çok insan var genel konusma bence...
  • TheGUNSLINGER • 14 Ağustos 2005 11:31 • #481342
    Suikast Düzenleyelim

Arkadaslar Hip Hop sevmiyor olmamiz onu yok edelim mantigi olmamali tamam hiç bir müzikal degeri olmadigini düsünüyorum ama arkadasin dedigi gibi pop müzik konusunda da ülkemiz pek farkli degil ve bolca dinleyicisi var, ayrica muhtemelen onlarda bize bu gürültüyü neden dinliyorlar gibilerinden aciz laflar söylüyordur... Kasmamak lazim birakin para verip dinlesinler ne dinliyorlarsa...
  • Rapert • 24 Ağustos 2005 03:54 • #482501
    Suikast Düzenleyelim

Ulan yeter artık be.Nedir bu? Sizin gubidikten gruplarınız gelip gürültü kirliliği yapınca iyi de bizim adamlarımız gelince hede hodo mu oluyor?Rap müzik dünya üzerindeki anlam açısından,müzik açısından tek müziktir.Neymiş metallicaymış,rasmusmuş,rammsteinmış bilmemneymiş sokarım onların yaptığı müziğe.Ne sözlerde 1 anlam var ne de en ufak müzikal 1 güzellik.Hiç bir rockçıya metalciye ve türevlerine saygım yok! Her zaman tekrarladım,tekrarlayacağım.O elektrogitar denen gürültü aletine 1 galon su boşaltmak lazım.Davul dersen kafalarını sokmak lazım içine. ROCK VE TÜREVLERİ MÜZİK DEĞİLDİR ANIRMADIR,BÖĞÜRMEDİR.Allahsız pezolar.
  • death_glory • 24 Ağustos 2005 04:06 • #482505
    Suikast Düzenleyelim

:) bunlar senin kişisel fikirlerin, o yüzden bunları kullanarak; şu durumda haklı olsan bile; hiç bi şeyi savunamazsın!