Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

REZİLLİK YA!!!!!!

• metalkuzucuk • 24 Ağustos 2005 08:52 • #482509
    Suikast Düzenleyelim

yaşadığımız yer türkiye o kadar aç insan var sokaklar dilenci kaynıyor millet 350 ytl ile ay sonunu getirmeye çalışıyor değil eminem elvis presley mezarından çıkıp gelse bu ve buna yakın paralar verilmez geçen haluk levent 2 sene sonra izmit fuarına geldi adam ben izmiti gençleri çok seviyorum burası benim evim gibi vb..baktım aldığı paraya saat 21 ve 23 arası sahnede kaldı aldığı para 18 milyar ya abi benim kafa basmıyo adam amelelik yapıyo bir öğretmen hocalık yapıyo ..bu parayı hayal bile edemiyor biz bu şarkıcılara her mekanda para yağmuruna tutuyoruz haluk levent tabi sevcek izmiti bana ver o parayı ben herkesi severim ..size soruyorum zahmetsiz elde edilen bu para helalmi ve ya bu parayı veren zihniyet suçlumu yani hatalı kim???
  • -TeUFeL- • 24 Ağustos 2005 09:40 • #482510
    Suikast Düzenleyelim

lan toto o gitar denilen aletin sapı..len ne kadar salak adam dolmuş burası ya.şekilden öte değilsin ya "gubidik hodo" ne demek yavrum bunlar kimse kimsenin dinlediğine birşey demiyo 1,5 milyon dolara bu isyan.bu arada sen hiç rock müzik dinlememişsin heralde.sözlerde anlam yokmuş hele muzikal güzellik hiç yokmuş ve bunalr yetmezmiş gibi bunu ıptıs güptüs hip hop-rap tayfası diyor.aman abim uzak durun zaten rocktan.
  • superman • 24 Ağustos 2005 11:45 • #482521
    an yeter artık be.Nedir bu? Sizin gubidikten gruplarınız gelip gürültü kirliliği yapınca iyi de bizim adamlarımız gelince hede hodo mu oluyor?Rap müzik dünya üzerindeki anlam açısından,müzik açısından tek müziktir.Neymiş metallicaymış,rasmusmuş,rammsteinmış bilmemneymiş sokarım onların yaptığı müziğe.Ne sözlerde 1 anlam var ne de en ufak müzikal 1 güzellik.Hiç bir rockçıya metalciye ve türevlerine saygım yok! Her zaman tekrarladım,tekrarlayacağım.O elektrogitar denen gürültü aletine 1 galon su boşaltmak lazım.Davul dersen kafalarını sokmak lazım içine. ROCK VE TÜREVLERİ MÜZİK DEĞİLDİR A"NIRMADIR,BÖĞÜRMEDİR.Allahsız pezolar."

oğha,ulan ne kadar salak,şuğursuz insanlar var ya,umarım tez zamanda şutlanır bu lavuk buralardan.buraları sktert toplum hayatından şutlamak lazım bunları.ağzının ayarını vermek lazım bunların,allahsız pezoymuş,söylediği lafın bilincinde mi bu lavuk?!
  • DJ OmEga • 24 Ağustos 2005 12:39 • #482525
    Eminem avrupa turnesini iptal etti arkadaşlar...Olmayan bir şeyi konuşuyorsunuz.