-
''benim ilk pop ilahım Nancy Sinatra idi. Şık çizmeli, mini etekli, sarı saçlı, takma kirpikli... mükemmeldi''
madonna
''benim de ilk blues ilahım Yavuz Çetin'di. Kot pantolonlu, kot gömlekli, uzun saçlı ve yakışıklı!!! Yani sırf bu yüzden dinledim Yavuz Çetin'i'' (!!!)
death_glory
nedir abi bu, ben anlamadım... yani şimdi oturup pop veya madonna hakkında yorum yapmak istemem, çünkü ikisi hakkında da bilgim yok.ama eğer pop da bizim bildiğimiz ''müzik''se ortalarda saçma ve aptal bişeyler var. bu sözler beni deli etti! bir insanı beğenebilirsiniz, hatta giyinişi ve davranışlarıyla size örnek olabilir ama bunun müzikle ne ilgisi var? yani Nancy Sinatra mükemmel göründüğü için mi pop ilahı oldu şimdi? o halde sebastian bach tanrıdır::: uzun boylu, sarı saçlı ve deri pantolonlu!!!
-
axl rose dünyanın en iyi vokalisti ozaman!!!
-
Anlamayacak ne var? Madonna Nancy Sinatra'yı bir ikon olarak görüyor. Müziğiyle değil bütün olarak. Ama bu sözlerin seni deli etmesi ilginç. Çünkü Madonna orada ne derse desin çağımızın en yetenekli, en yaratıcı ve en iyi pop sanatçılarından biri.
-
madonnanın ne olduğu umrumda değil zaten söz konusu da değil... burda konu bir 'pop ilahı'nın ne gerekçelerle 'pop ilahı' olduğu... şık giyim, pop ilahı olmaya yetiyor demek. evet öyleyse axl'a tapın!
-
Giyim derken şıklık önemli değil ki... Giyimi onun tarzını yansıtıyor. Bütün "karakterini". Asi, çılgın filan oluyorlar ya, o işte. Axl Rose'un giyimi iğğğğrenç bence.
-
Axl Rose a laf yok.. kaç fotosunu gördün de konuşuyosun ki...
ne kadar izledin, kaç klibini hatmettin, kaç konser kaydını seyrettin???
-
Bunu geleceğini tahmin ettim aslında. Giyim tarzının ne kadar "bana göre" çirkin olduğuna kara verecek kadar çok gördün Axl Rose'u. O kadar hayranıysan Dexter Hollandla olan kavgalarını da biliyorsundur, o yüzden pek sevmem ben o herifi.
-
yanlız şöyle bir hatan var; hem pop ilahı diyosun hemde axl rose diyosun...
-
hacı haklısında, axl eskiden rock yapıyordu.. artık yavaş yavaş kaydı bişeylere, neye kaydığı meçhul..
-
nancy sinatra pop yapmıyodu death_glory, onun tarzı folk-rock dı