-
arkadaşlar kimin ne yaptığı değil sorun, sonuçta hepsi müzik değil mi? ayrıca bu sözü ben söylemedim; madonna söylemiş... nancy yi de tanımıyorum zaten, benim için problem olan bir insanın; müzikte belli seviyeye ulaştığı kabul edilmiş bir insanın kendine müzik ilahı olarak seçtiği birini ''seçme sebebi''...
-
Olabilir, sonuçta Madonna onu ilahı seçip sonra sadece giyimin taklit ederk bir pop bebeği olmamış. Neticeye bak sen...
-
nancy sinatra zevkle dinlerim, madonnayı da öyle
madonna da artık bir ilah zaten....
ilah olmayı istemek insanı ilah yapıyor belki de kim bilir???
-
neden anlatamıyorum? netice umrumda mı sanki? ya da ayrıntılar... madonna'nın kim olduğu, ne olduğu, nasıl olduğu...
hatta söz konusu madonna bile değil; bu sadece milyonlarca örnekten biri; müzik nedir size göre? allanıp pullanıp televizyonlarda boy göstermek mi? nancy şık giyimli olmasaydı, madonna'nın pop ilahı olmıycak mıydı? yukardaki sözden ben bunu anlıyorum...
özellikle belirtmek isterim ki, o popçu bu rapçi diye kimseyi yargılayıp eleştirecek değilim; madonna'nın pop müzikte önemli bir yere sahip olduğunu da biliyorum (sorun da bu işte, bu konumdaki birinin bunları söylemesi..) kendisi hakkında da oturup ne düşünürüm; ne de yorum yapardım bu sözlerle karşılaşmasaydım...