-
Slayer diyebilirim.. beni adeta şeytanlaştırdı...
-
O yüzdenmi nickin kurbağa??
-
Tabii, ben zaten gotum. Sürekli siyah giyerim, herkesten nefret ederim, kendi kollarımı keserim. Yaşasın şeytan!
-
daha önce hiç içinizdeki acıma duygusunu yok eden bir grup dinleidnizmi?
Bu lafları metale(güya metal sorssam slayar metallicadan başka bişey bilmez)yeni başlayan yeni yetmeler kullanır.Müziği sadece dinle bırak o seni yönlendirmesin sen onu yönlendir..Abi ben kime laf anlatıyorum boşver..Ne yaparsan yap..
-
sadece düşüncelerimi paylaşıyorum, sende böyle bişey olmuyorsa yorum yazmak zorunda değilsin, ayrıca ben 5 yıldır bu işin içindeyim, evet, keisnlikle yeni yetmeyim.. kavga arıyosan burada arama çünkü seninle tartışmayacağım.. nickimin ne olduğu sadece beni ilgilendirir.. git başka yerde kavga ara.. koloniler bu iş için uygun. burada üyeliğini dondururlar, tavsiye etmem...
-
(güya metal sorssam slayar metallicadan başka bişey bilmez)
sor bakalım.. cidden sor bakalım neler biliyormuşum?? senden çok mu az mı??
-
gaz oldu
-
Galiba ikiniz de çok grup bilmenin iyi birşey olduğunu düşünecek kadar yeni yetmesiniz. Çok fazla grup dinliyorum, 5 yıldır metal dinliyorum demek gibi şeyler ikinizin de yeni yetme olduğunu gösterir. Eğer bütün metal gruplarını biliyor ve 5 yıldır sadece metal dinliyorsanız bu utanç duyulacak birşeydir bence. Önemli olan iyi müzik dinlemek, çok ve ya uzun süre değil.
-
Galiba ikiniz de çok grup bilmenin iyi birşey olduğunu düşünecek kadar yeni yetmesiniz. Çok fazla grup dinliyorum, 5 yıldır metal dinliyorum demek gibi şeyler ikinizin de yeni yetme olduğunu gösterir. Eğer bütün metal gruplarını biliyor ve 5 yıldır sadece metal dinliyorsanız bu utanç duyulacak birşeydir bence. Önemli olan iyi müzik dinlemek, çok ve ya uzun süre değil.
Bir daha oku bakalım yazdıklarımı..Burda bokh yarışı yapmıyorum..Şu başlığa aklı başında her insan aynı tepkiyi verir 16 yaşında daha liseye yeni başlamış bir çocuktan akıl almıyacak kadar bilgim var allaha şükür :P
-
Dinlediğim gruplar arasında böyle bir etki bırakan hiç olmadı. Uzunca bir Black seansı sonrasında bile ben yine eski benim. Kasaturayı alıp ara sokaklara dalmamı beklemiyorsunuz herhalde. Dedikleri gibi, müzik insanı değiştirmez, insan müziği değiştirir. Eğer dinlediği müziğe uymaya çalışıyorsa onlara özenti diyoruz işte.