-
valla arkadaşlar son günlerde bu mankenlerin şarkı söyleme merakları ve söledikleri parçalar beni öldürüyo
son günlerde çıkan bir parça var kim sölüyo bilmiyorum ama şarkının sözleri beni gülmekten öldürüyor
şarkının söleri aynen şöyle BANADA LOLO YAPARSIN ARTIK ne anlama geliyo valla onu bilmem ama çok komik
-
valla çok haklısın türkiyede istemediğin kadar var böyle şarkılar
-
eeeee bir tanede sen yazsaydın yaw biraz eğlenelim şurda beaaaaaa
-
mankenlerle bi ilgisi yok da chop suey- avril lavigne'de çok gülmüslügüm vardir ölecek derecede...
-
ya tabi canım tabi öyle şarkılarada gülebilirsin ama hani şu mankenlerin söledikleri anlamsız ve komik yani kırcanmı belimi ayı diyo lolo yap diyo ne demek şimdi bunlar
-
iBRAHiM TATLISEs tombul tombul memeler...........
-
aah askimin üstüne tanimam simdi
-
abi öyle deme anlamsız olurmu...buşarkıların içeriği taa osmamlıya dayanıyo divan kalıbı bunlar...:P
-
valla baba biliyosan ne olur bana şu cümleyi açıkla -banada lololoyaparsın artık- ne olur birisi bana açıklasın ne len o lololo ne yaw anlayabilsen dur bende yazam ayak üstü bi şarkı yazdım bende
anne bana oğlan bul oğlan bul benim neyim eksik fa fa fa fazlam var banada kısmet olsun asker yolları bende rüyalarını süsliyim anne fazlam var bende ona pıt pıt pptı yapım anne benimde fazlam var
işte bende şarkı yaptım öyle banada şohret kapıları açılsın
-
pışpışla bnei pohpohla beni o şarkı beni öldürüyo