-
hocam kaydı dinlemedim ama biri mırıldanırken duydum.latif doğanınmış galiba: yaptığına şantaj derler,böyle aşka montaj derler... sözler dante'den alıntı galiba:)
-
ben de çok gülüyordum o şarkıya ama bir yerde duydum nazan öncel bestesiymiş.
-
offfffffff offfffffffffff kömür gibi yanııııyorummm
ben derdimi biliyorummmm ahahahahah bune yaaaaa..karı resmen töbe töbe ğuahahahah duyduğum gibi aklıma şeytanlık düşüyor.kardeşim bu ne biçim şarkı bu nebiçim derttir.hahahha memlekette adam mı kalmadı da bağırıyon 70 milyonun kulağına kulağına.şuursuz karı...
-
nazmiyeaah o söylediğin şarkının adı sketman idi eminim çook merak etmişsindir :D
ama benim son zamanlarda en çok güldüğüm şarkı ahmet ışıkın bi şarkısı var ve bu şarkı arabesk
nakaratı:laylaylom galiba sana göre sevmeler hopaşinanay galiba sana göre sevilmeler... (devamı vardı ama benim ilgimi bu kadarı çekti)
-
Ankaralı Namık dinlerken gerçektende eğleniyorum.Arabada5 evde15 hacıya beleş
-
İpe ipe geleceksin...
Tamam jnm sçs bys.
-
naneee naaanee naaanee naneee nannaaa nannaneeeeeeeee :D Ben bu şarkı(!) da kopuyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
:D iyi gülmeler sana ama ben oraya dinlediğim müzik türünü yazmadım o yüzden alınmıyorum üstüme
-
frank zappa-dancing fool,bobby brown
bilimum vitamin şarkısı.
o manken şarkıları beni kesinlikle güldürmemiştir hiçbirzaman.onlardan birini yanlışlıkla duysam,dehşet verici bir cıvıklık kaplar içimi,resmen midem bulanır.çok çok fena hisettirir o rezillikler.bi de bunları dinleyenler vardır ki,bu beni gerçekren dehşete düşürür.bi insan nasıl televizyonun tuşuna basıp,bunu açıp,üstüne üstlük eğlenebilir.gerçekten iğrenç.
-
CHACARON-MACARON tabii ki
MUPPET SHOW - MAH NA MAH NA
SYSTEM OF A DOWN - LEGEND OF ZELDA
aklıma gelen ilk üç bu bi de şabanın bi filmi vardı alamancılarla K D V madeve bişiler sölüyolardı... unuttum ama