Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kral tv de ' Yasamak Istemem'

• death_glory • 13 Ağustos 2005 22:21 • #481300
    bi kere ordaki söz 'yaşamak istemem' değil; 'yaşamak istemem artık aranızda..' aranızda yaşamak istemem; bu ölmek isterim anlamına gelmiyo!!! bunu siz de biliyosunuzdur arkadaşlar, sözüm size değil zaten... ama yine sinirlendim işte...

yaşamak istememin klibi bi ara çok yayınlandı kralda... hatta top 20 ye girmişti; o ay telefon faturası da bize girmişti, sürekli arayıp oy veriyodum çünki ama bi b*k olmadı... demek ki listeyi kafalarına göre hazırlıyolar; çünkü yalnız ben değil, bi grup arkadaş sürekli oy verip durmuştuk... neyse listeden çıktığı iyi oldu tabi; onun diğerleri arasında ne işi var ya...

boş verin onlar yavuzu hatırlasa ne olur sanki; onu anlayamadıktan sonra... bizler unutmayalım yeter....
  • qunduck • 14 Ağustos 2005 20:56 • #481401
    haklısın hocam ya b.k beyinli vjler hatırlasa ne çıkar yavuz çetini.Zaten baksana adamın anca ölüm yıl dönümüne yakın zamanda çalarlar onun parçalarını.Keşke televizyon kanalım olsa da sabahtan akşama kadar yavuz çetin çalsam...
  • sos • 14 Ağustos 2005 21:07 • #481402
    arkadaslar burdaki konu yavuz çetinin hatirlanmasi degildir burdaki konu yavuz çetinin klibinin yayinlanmasiyla bir nevi onun üstünden para kazanilmasidir ayni sey kazim koyuncu için de oldu adam öldükten sonra heryerde çalmaya basladilar benim tepkim bunadir
  • Gtr Br Mstng 2 • 14 Ağustos 2005 21:13 • #481405
    bi kere ordaki söz 'yaşamak istemem' değil; 'yaşamak istemem artık aranızda..' aranızda yaşamak istemem; bu ölmek isterim anlamına gelmiyo!!! bunu siz de biliyosunuzdur arkadaşlar, sözüm size değil zaten... ama yine sinirlendim işte...

hocam bunu sizde biliyorsunuz demişsin ama onlar bilmiyodu bunu:D
    yani en azından akıllarına gelmemiş..
  • death_glory • 14 Ağustos 2005 21:27 • #481409
    boş verin be abi... orda işler nasıl dönüyo bilmem,yani yavuz çetin sayesinde bişiler kazanıp kazanmamaları da umrumda değil açıkcası... ne farkeder ki... yalnız, cahilce ve aptalca yorumlarını kendilerine saklasınlar; sanki yavuz'un ölümüne üzülmüş gibi aptal triplere de girmesinler... klibini mi yayınlıyosunuz; tamam yavuz çetin'den yaşamak istemem; alın izleyin, utanın, vicdan azabı çekin; onu biz öldürdük çünkü desinler bişeyler söylemek istiyolarsa....
  • Gtr Br Mstng 2 • 14 Ağustos 2005 21:40 • #481411
    aslında yavuz çetinin ölüm sebebi benide götürecek gibime geliyo..
    ama biraz değişti..
    artık özentilerden nefret ediyorum..
    daha doğrusu birine birşeyden hoşlandığı için özenti diyen özentilerden..!
    hey.. aptal adamlar sizden nefret ediyorum..
    tabi aptal dişilerde..
  • lady_in_black • 14 Ağustos 2005 23:33 • #481431
    Asıl siz yarın görüceksiniz televizyon kanallarını. Her yerde yavuz çalacak.