Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Çağlan Tekil

• rickenbacker • 17 Ağustos 2005 14:58 • #481727
    blue jean de falan yazıyodu bence türk metaline oldukça katkısı dokunmuştur. laneth ve non serviam gibi dergilerde de bulunmuştu bu tombik ve komik adam . ayrıca organizatör

???...
  • ginevra • 17 Ağustos 2005 15:38 • #481735
    doğrudur:)
    ayrıca şebnem ferah ın da çok yakın arkadaşıdır ağustos blue jean e bakacak olursak
  • La Rocque • 17 Ağustos 2005 19:47 • #481753
    15 16 yaşındamı ne iron maidenin Running Free parçasını dinledikten sonra okulu bıraktıgını iddia etmiştir.Başkasıylada karıştırıyo olabilirim,Böyle bi geyigi vardı zamanında,bilemem artık ne kadar doğru.
  • Nofx • 17 Ağustos 2005 20:00 • #481754
    Valla türk metaline neyin katkıda bulunup bulunmadığını blujeanden takip edersek işimiz zor :))..Metali blujeanden takip ediosak jazz'ı şamdandan hürriyet pazardan falan takip etmemiz lazım :)) Hadi gençler bi yüzünüzü yıkayıp gelinde dinç kafayla düşünün bakalım...
  • ibanetze • 17 Ağustos 2005 20:04 • #481756
    borsayı nerden takip ediyoduk abi..

bilim teknik'ten? :))
  • Nofx • 17 Ağustos 2005 20:07 • #481758
    Bana bu sorularla gelmeyin o kadar kitap yazdık okuyun yaoww...:))Borsayıda FHM'den takip ediyoruz...
  • ibanetze • 17 Ağustos 2005 20:17 • #481759
    lütfen sayın nofxi,kendinizle çelişmeyin,kitabınızı okuyan biri olarak -hatta bakınız şuraya not aldım- diyebilirim ki,kitabında bu konuyla ilgili olaraktan national geographic kidsi önermişsiniz..

son röportajınızda ise,aynı konu geçtiğinde boxeri önerdiğinizi görüyorum,şimdi iseee.. :)
  • dexter_holland • 17 Ağustos 2005 21:15 • #481766
    Adamın yazıları fena değil ama son Şebnem Ferah yazısında resmen kendi hayatını anlatmış. Zaten Blue Jean'in tüm yazarları böyle, ünlülerle röportaj yapınca kendilerini ünlü zannedip kendilerini anlatıyorlar yazılarında hep.
    Hatta içime bu konuyu açanın Çağlan Tekil'in kendisi olabileceği bile geldi aklıma...
  • rickenbacker • 18 Ağustos 2005 16:20 • #481840
    bakın kardeşim ben metali sadece blue jean den takip etmiyorum bu 1,ikincisi adam sadece blue jeande falan yazmıyodu non serviamın vs. editörüydü. ayrıca yazılarında (karakutu) yeni demo, albüm çıkarmış metal gruplarına büyük yerler ayırıyo ve destekliyo. şu anda manowar falan gelmişse birazda onların sayesindedir.

ve şimdi sen sadece blue jeani göstererek dalga geçiyosun , kaale almıyosun .
    nette bir araştır bakalım çağlan tekil kimmiş , doğu yücel kimmiş falan . ondan sonra laf at. bilip bilmeden karşıma gelme
  • ibanetze • 18 Ağustos 2005 18:24 • #481859
    owww eleman kızmış

olum saçmalama biliyoruz onların kim olduğunu..

12-13 yaşında bizim de okumuşluğumuz var o tarz dergileri..