-
blue jean de falan yazıyodu bence türk metaline oldukça katkısı dokunmuştur. laneth ve non serviam gibi dergilerde de bulunmuştu bu tombik ve komik adam . ayrıca organizatör
???...
-
doğrudur:)
ayrıca şebnem ferah ın da çok yakın arkadaşıdır ağustos blue jean e bakacak olursak
-
15 16 yaşındamı ne iron maidenin Running Free parçasını dinledikten sonra okulu bıraktıgını iddia etmiştir.Başkasıylada karıştırıyo olabilirim,Böyle bi geyigi vardı zamanında,bilemem artık ne kadar doğru.
-
Valla türk metaline neyin katkıda bulunup bulunmadığını blujeanden takip edersek işimiz zor :))..Metali blujeanden takip ediosak jazz'ı şamdandan hürriyet pazardan falan takip etmemiz lazım :)) Hadi gençler bi yüzünüzü yıkayıp gelinde dinç kafayla düşünün bakalım...
-
borsayı nerden takip ediyoduk abi..
bilim teknik'ten? :))
-
Bana bu sorularla gelmeyin o kadar kitap yazdık okuyun yaoww...:))Borsayıda FHM'den takip ediyoruz...
-
lütfen sayın nofxi,kendinizle çelişmeyin,kitabınızı okuyan biri olarak -hatta bakınız şuraya not aldım- diyebilirim ki,kitabında bu konuyla ilgili olaraktan national geographic kidsi önermişsiniz..
son röportajınızda ise,aynı konu geçtiğinde boxeri önerdiğinizi görüyorum,şimdi iseee.. :)
-
Adamın yazıları fena değil ama son Şebnem Ferah yazısında resmen kendi hayatını anlatmış. Zaten Blue Jean'in tüm yazarları böyle, ünlülerle röportaj yapınca kendilerini ünlü zannedip kendilerini anlatıyorlar yazılarında hep.
Hatta içime bu konuyu açanın Çağlan Tekil'in kendisi olabileceği bile geldi aklıma...
-
bakın kardeşim ben metali sadece blue jean den takip etmiyorum bu 1,ikincisi adam sadece blue jeande falan yazmıyodu non serviamın vs. editörüydü. ayrıca yazılarında (karakutu) yeni demo, albüm çıkarmış metal gruplarına büyük yerler ayırıyo ve destekliyo. şu anda manowar falan gelmişse birazda onların sayesindedir.
ve şimdi sen sadece blue jeani göstererek dalga geçiyosun , kaale almıyosun .
nette bir araştır bakalım çağlan tekil kimmiş , doğu yücel kimmiş falan . ondan sonra laf at. bilip bilmeden karşıma gelme
-
owww eleman kızmış
olum saçmalama biliyoruz onların kim olduğunu..
12-13 yaşında bizim de okumuşluğumuz var o tarz dergileri..