Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Çağlan Tekil

• dexter_holland • 18 Ağustos 2005 19:04 • #481862
    Tamam metal gruplarını desteklemesi onu iyi bir yazar yapmaz. Önce sen bir iki gerçek müzik yazısı oku, ondan sonra konuş.
  • Nofx • 18 Ağustos 2005 20:02 • #481871
    12-13 yaşında bizim de okumuşluğumuz var o tarz dergileri..

Var yaa Birol kopardın beni :)))
  • fibonacci • 18 Ağustos 2005 20:38 • #481883
    şu anda manowar falan gelmişse birazda onların sayesindedir.

Ne alakası var onlarla? Sanki Türkiye'ye gelen gruplar rica üzerine geliyor... Ya da Manowar dedi ki "aa bak Türkiye'de Çağlan Tekil diye bi adam varmış, çok kral adamdır kendisi gidip Türkiye'de çalalım".
  • rickenbacker • 18 Ağustos 2005 23:05 • #481896
    bence yazıları mantıklı , gerçek müzik yazısı dediğin şeyler rock kazanı , yüxexes vs.deki şeylermi? eğer onlarsa onları da okuyorum.

rica üzerine gelme meselesine gelince , o adam aynı zamanda organizatörde. rock the nations promotions ta galiba. ve yurtdışı bağlantıları da fazla .

benim bilgim bu . ayrıca bu konuyu birbirimizle dalga geçmek için açmadım . yaşıma bakıp da küçümsemeyiniz bu arada .
  • dexter_holland • 19 Ağustos 2005 12:13 • #481930
    Dalga geçen yok burada seninle. Ama Çağlan Tekille dalga geçerim, yazıları kötü demiyorum ama tarafsız değil bu herifler. Adam sırf Şebnem Ferah'ın arkadaşı diye kaç sayfa ayırmışlar, sonra adam gitmiş Şebnemle nasıl tanıştığını filan anlatmış... Gerçek müzik yazısı böyle olmaz.
  • rickenbacker • 19 Ağustos 2005 13:53 • #481940
    doru söylüyosun benim sözüm tamamiyle sana değil nofx a falan ok?

tarafsız davranmıyo olabilir ben sadece iyi yazılar yazıyo ve türk metaline katkısı var dedim
    bu kadar büyütmeyin
    yaşıma bağlayın :-)
  • whyhione • 19 Ağustos 2005 16:52 • #481988
    abi o tarz dergiler nedir ya koptum 12-13 yaşta :))
  • whyhione • 19 Ağustos 2005 16:53 • #481989
    abi o tarz dergiler nedir ya koptum 12-13 yaşta :))
  • muzikalltime • 20 Ağustos 2005 06:39 • #482037
    yaşı 20 olan bi adam 12-13 yaşındayken diyo ya :) yani bi kaç sene önce....sanki adam 80 leri görmüş türkiyede neler oldu o yıllarda çağlan tekil ve bu tip kişiler ne yapmış kimdir bilmeden bi dergideki iki yazıya göre bunları söylüyosa ohahhaa diye gülerim...eğer sen hole in the wall u,metalliumu,braindeadi,hazy hilli,death roomu duyma ihtimali olmayacak yaşta ve bilgideysen veya bilmiyosan yeni çıkan bi albümü kaset olarak tabe almak için sabahtan kalkıp pasajın önünde kuyruğa girmemişsen bu tip adamlar hakkında hiç alaycı yorumlar yapma kardeşim hepinizin yaşına veriyorum :))))))))))
  • rickenbacker • 20 Ağustos 2005 14:49 • #482066
    işte beni dinleyen bir adam çıktı yaa. benim de anlattmak istediğim buydu .

eğer burda bir şey anlatmaya çalışıyorsam anlamak için biraz çalıştırsanız kafanızı . önyargılı davranmadan önce.

alber einstein e daha bir katılıyorum şimdi...