-
Manowar ın alt grubu olarak çıkan Cem Köksal konser sonrası isyan etti.İzleyenler vardır çok abartılıydı bence.
-
http://www.hackingarea.com/cum_cocksal_heavymetaltr_com.3gp
o görüntülere burdan ulaşabilirsiniz sanırım... ben ulaşamadım ama :)
-
yok ben görüntülere ulaştım zaten
köksal nerde haklı nerde haksız onu tartışalım.
-
Adam coşmuş biz manowar dan da maiden dan da metalikadan da iyiyiz onlar bize alt grup olsun dedi
Bi şey değil çarpılacak kalacak öyle:)
-
hmm anladım da, benim görüntülerden haberim yok :) neyse bu konu başka forumlarda da olay yaratmış zaten millet öfke kusuyo resmen... açıkçası cem köksal'ın yalnız bi şarkısını dinlemiştim ve gerçekten çok sağlam bi şarkıydı, harbi trash ve iyi çalmıştı... kendisi hakkında çok şey de bilmiyorum ama harbiden poposu kalkmış biraz; tabiri caizse... çünkü daha önceleri özlem tekin gibi bir (uygun bi tabir bulamadım o mahlukata) biriyle aynı sahneyi paylaşmış hatta, bu sözler öfkeyle söylenmediyse, alt grup olarak...
sanırım asıl sorun manowar için bi şarkıyı kesmişmiş, bu yüzden çok öfkeliymiş...
manowar'ın çıktığı sahneyi temizlemek bile onun için bir onur olmalıydı bence... bu kadar iyi olduğunu iddia ediyosa; pili çoktan bitmiş demektir...
-
Cem Köksal o konserde çok rezil çaldı ayrıca..
-
ve konserde manowardan sonra en iyi 'teknik ekip' ve edevatlara sahip olan da oymuş ki; bunu kullanmayı becerememiş... ve de manowar'dan önce çıkmış sahneye; daha ne olsun!
alt grup oldu da üstüne mi bastılar :)
-
manowardan önce diğil gorefestten önce çıktı :)
-
hmm! yanlış ihbar! ne bilim ben canım, öbür sitede yanlış yazmışlar, sankim konsere gittim de! kopya çekerken böyle yakalanılır işte!
sonuç olarak, cem köksal yanlış yaptı, kara listeye aldık onu da!
-
hee monawardan önce çıkmış sinirleniyor soundwave kapsamında turnede kimlerle çıkıyodu unutmuş galiba şimdi maidenden, mellicadan önce çıkmam diyo