-
Ben onu kara listeye çoktan almıştım zati.Rock market'te açık açık piyasada gidecek daha yumuşak ve türkçe bir şarkı yapacağını söylemişi.Sonra Kalbim Bomboş diye bi şarkı yaptı.Şarkı iyi aslında ama yapılış amacının bu olması kötü.
-
olayın aslı şu arkadaşlar(çok yakın kaynaktan kardeşinden tanırım kendisini sölemesi ayıp)
cem köksal manowar ın baskısı yüzünden sahneden erken inmiş bir de utanmadan cem köksal dan bi kaç edevat talep etmişler cem köksal de vermeyince tehdit etmişler
''bi da müzik yapamazsın diye''
işte bölye herşey bence manowar gibi bir grubun böyle şeylere ihtiyacı yok ayıp etmişler...
-
ooo... işler karışıkmış... ya abi manowar istese ben... neyse yani sonuç olarak niye vermemiş edevatlarını! ama manowar ayıp etmiş eğer anlattıkların doğruysa! höst yani!
ama cem köksal da klasik bir türk gibi davranmış o halde! madem manowar sana bunu yaptı, sen de bozuldun... gel bunu dream tv de anlat, hatta arkalarından söv istersen, ne oldu yani. kendini aşağıladın, başka bi halt diğil!
-
ne kadar manowar ı sevsem de cem köksal a hak verdim.
-
ya onu bunu bırakında cem köksalın grubu all star gibi çağatay ateş,murat ilkan falan...
cem köksal bazı yerlerde hatalı,bazı yerlerde haklı .
gerçi arka tarafta ne oldu bilmiyoruz ama...
-
Haklı tabi.bi de manowar hadisesi dışında seyirciye sitemi vardı hepsi yabancı hayranı diye.O akşam seyirci nasıldı bilmem ama metal dinleyicilerinin çoğu 'ben türk dinlemem abi'diyo başka bişey demiyo.Asıl bu konuda haklı
-
ya o işin apayrı bi boyutu zaten... Türkiye'de türklerin yaptığı metali ve türkçe metali dinlemeyen geniş bi kitle var...
heavy metal köken olarak bize ait olmayabilir ama konu müzik olunca 'biz' ya da 'siz' gibi kavramlar söz konusu olamaz tabii, çünkü müzik evrensel!
ve bu müziği de, herhangi bi dilde, hayvan gibi yapabilecek herifler yaşıyo bu ülkede; tabii çok insan tanımaz onları...
türkiye de rock, metal teomandan şebnem ferahtan ibaret değil; zaten onlarla hiç ilgili de değil...
-
bence gayet haklı kim olursa olsun bu ülkeye gelip bu ülkenin iyi müzik yapan bi sanatçısını aşşalayamaz. yani kim oluyoki. tamam manowarsan manowarsın yani. madem o kadar manowarsın hani aletin he? yok... cevp yok tabi dimi seni seni:)
bence haklı. heeee cem köksal bu dawranışıyla bişe kazanır mı benim için değerlenir ama ne yazıkki rock müziğin felsefesine ters düşen o düşünce burda da kendini gösteriyo. üstteki alttakini ezer. bence manowarın yaptığı da çok yanlış ve yakışmamış.
-
gençler ne diyosunuz yaw ne manowara yakışmaması siz ne sanıyosunuz adamların işi gücü yok bana şu anfiyi verin şu standı verin mi diycekler organizasyondaki elemanlar bi bokları unutmuştur eksik yapmıştır sıkışıncada cem köksaldan istemişlerdir abartmayın manowar elemanları düşünebiliyomusun bana zil verin pedalım yok desin :))) orda istenilen şey belki bir iki aparat veya kablo vesairedir ve bunları sağlamak gelen grubun değil sahne görevlilerinin işidir yoksa herhangi bir world class grup bu tip şeylerle ilgilenmez bile ayrıca bu tip organizasyonlarda ne tip aksaklıklar olduğunu bilipte ''üstelik beleşe çıktım konsere'' diyorsanız daha fazlasını bekleme hakkınız yok bari hatasız çalsaydınız...gorefest sevmememe rağmen aşağaı yukarı aynı sürede hazırlandı ve hiç sıçmadılar kütür kütür de sound geldi valla demek ki (bazıları manowardan metallicadan iyiyse)gorefest manowardan metallicadan hatta mozarttan hatta ve hatta cem den bile iyiymiş:PpPppP