Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

CEM KOKSAL BASIN ACIKLAMASI OZET

• sky_forever • 22 Ağustos 2005 15:40 • #482341
    bilip bilmeden konuşan acaba ben miyim yoksa siz cem köksala karşı olan grup mu?!!Ben hava atmak amacıyla değil sadece BOŞ olmadığımı göstermek için o arşiv ve irtibat olaylarını yazdım!!Bİr kere sen profesyonel olsan cem köksal ve arkasındaki ekibe böyle şeyler demezsin!!Gorofest'e söylediklerini açıkçası gerçekten duymadım !!Nedir ne değildir onu da açıklarsanız bende öğrenirim!!

ayrıca bu konuyu bence böyle kişisel çatışmalarla değilde daha genel konuşursak daha seviyeli olucaz hayır tartışacaksak efendi gibi bu işi yapabilriz!!! etiket olmayalım foruma!!
  • death_glory • 22 Ağustos 2005 17:20 • #482344
    'cem köksala karşı grup' diye bişey söz konusu değil, kimsenin kimseye karşı olduğu yok; yaşanmış bir olayın yorumunu yapıyoruz burda.

profesyonellik başka müzisyenler hakkında 'öyle' ya da 'böyle' şeyleri söylememeyi gerektiriyorsa cem köksal, manowar hakkında söylediklerine bakılırsa son derece amatör.

burda yorum yapılıyor; yorumlar da son derece açıklayıcı. fazla kullandığın 'sen'ler ve 'ben'lerle olayı kişiselleştiren sensin maalesef. burda olay konusu hiç kimse değil; cem köksal.
  • tom696 • 23 Ağustos 2005 08:54 • #482357
    murat tan bahsetmişsin bir ara. murat a saygımız sevgimiz sonsuz da , Mr.Crowley nin sözlerini bilse daha iyi olurdu.rock the nations ta kağıttan baktığı halde yanlış okudu malesef . ayrıca benim anlamadığım herkes ya cem köksal ı savunuyor ya karşı çıkıyor, peki bizim kim savunacak? 37.5 milyon parayı teknik aksaklıkları dinlemek için mi verdi 5000küsür kişi?
  • Metal milita • 23 Ağustos 2005 13:24 • #482376
    jsut set me free de ki kalbim bomboş u geniş kitlelere hitap etmek için yaptığını söleyen yani piyasa olmaya çalışan konserde de Mr.Crowley i çalmayı beceremeyen ama iyi işler başarıcağını umduğum müzisyen ayrıca yok 2004 de çıkmışmış da tanımıyoruz laflarına hitaben bu albüm çok uzun yıllar boyunca çalışılmış da çıkarılmış bir albüm yani dünkü adam değil...
    fazla dikkat çekmeye çalışmayıp sadece işini yapsa daha çok işler yapıcağını umuyorum...