-
^ben de sana gülerim.
-
sen bana gülemezsin gülersen alnını karışlarım ayrıca yazdıklarımın gerçekle alakası olduğu tek nokta black metal dinlemem sadece bu topic başlığı bana gereksiz geldiği için böyle şeyler yazmaya gerek duydum......
-
Pardon, senin bir üstündekine demiştim, gökçene.
-
önemli olan dinlediğin müziği hayatına bağdaşlaştırmak değil, o müziği duygularınla bağdaşlaştırmak...
-
katıLıyorum sana ArchangeL666 fazLa söze gerek yok
-
katıLıyorum sana ArchangeL666 fazLa söze gerek yok
-
ArchangeL6 gayet güzel aktarmış olayı artı rock/metal vs. sözkonusu müzigi dinleyipte elinde tesbih, sivri burun kundura 4.dügmeye kadar açık gömlek ve beyaz çorap giyen insanlara ben rastlamadım şahsen =]
-
Genelde metal dinlerim.Death-Black-Thrash.Ama bu tur muzik dinlediğim icin bu tarz giyinmem.Eğlenceli giyinirim.Hayatımı bunlara bağlamam.Tabi ki etkilendiğimiz oluyor.Ama yaşam tarzımı dinlediğim muzik değil ben belirlerim.
-
senin yaşam tarzın offspring bilmemney dileyip sivilcelerini patlatmaktan ibaret olduğu için ota b..a gülmen normal de önce bir üzerinden şu moronluğu at sonra geniş düşünerek gül.
-
Arkadaşlar eğer dinlediğiniz müziğin ne ifade ettiğini anlıyorsanız o bir şekilde tarz olarak size uyuyor demektir.Çünkü başka türlü onu benimsemeniz mümkün olamaz zaten. Ben 70 leri çok severim ama bu o kuşak kadar cinsel özgürlüğü savunmam anlamına gelmez.Zaten farklı kültürler söz konusu olduğunda farklı yaşam tarzları da çok normaldir.Demek istediğimi bazı arkadaşlar yaşları itibariyle anlayamayabilir şimdilik ancak yetişkin olduklarında sorumluluklarının da artmasıyla anlayacaklardır mutlaka. Bence önemli olan insani değerler olmalıdır herzaman...